”Läksiäislahjassa huittislaisuudella on erityinen merkitys” – Huittisten kaupunki muistaa hyvinvointialueelle siirtyviä työntekijöitään joululahjalla

Viime vuonna Lahja Huittisista -palvelun suosituin lahja oli Veikon Koneen tarjoama airfryer.

Huittisten kaupunki muistaa vuodenvaihteessa kaupungin palveluksesta hyvinvointialueelle siirtyviä työntekijöitään joululahjalla. Työntekijät saavat valita lahjansa itse kaupungin Lahja Huittisista -palvelusta.

”Huittisten kaupunki käytti vastaavaa tapaa palkitessaan henkilöstöään koronan aiheuttamasta kuormituksesta viime jouluna. Tapa koettiin onnistuneeksi erityisesti siksi, että se kannusti molempia: huittislaisia yrityksiä ja kaupungin työntekijöitä”, Huittisten kaupunginjohtaja Viveka Lanne kertoo.

Tänä jouluna lahjan saa noin 300 Huittisten kaupungilta pois jäävää työntekijää ja lahjan arvoksi on määritetty 50 euroa.

”Nyt, kun kyse on läksiäislahjasta, niin huittislaisuudella on vielä erityinen merkitys. Ihan kaikki hyvinvointialueelle siirtyvät työntekijät eivät jatka työtään Huittisissa, joten on mukava lahjankin kautta jättää muisto Huittisista. Myös laaja valinnan mahdollisuus on lahjan saajalle mieluinen asia”, Lanne jatkaa perusteluja.

Eri vaihtoehtoja yli kolmesataa

Huittisten kaupungin markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Helena Kaitanen kertoo, että viime vuoden tapaan Lahja Huittisista -palvelussa on jälleen valittavissa lahjoja kolmessa eri hintakategoriassa: 20 euron, 50 euron ja 100 euron hintaluokissa.

”Eri vaihtoehtoja on yhteensä 306 kappaletta ja mukana niitä tarjoamassa on 48 eri huittislaista kauppiasverkostoyritystä.”

Viime vuonna lahjoja annettiin palvelun kautta lähes 900 kappaletta.

”Tämä tarkoittaa, että huittislaisille kauppiaille jäi tämän palvelun kautta rahaa yli 80 000 euroa”, Kaitanen laskee.

Lahja Huittisista -palvelu on auki ympäri vuoden ja osa lahjan antajista käyttää sitä pitkin vuotta erilaisiin muistamisiin. Kaitanen tietää, että joulu on kuitenkin ehdottomasti suurin sesonki palvelun käyttöön.

”Tämän vuoden osalta en osaa vielä sanoa, montako lahjaa palvelun kautta tänä jouluna kulkee. Lahjakoodeja tälle joululle luonut kymmenkunta toimijaa, mutta kannustamme yrityksiä kokeilemana palvelua rohkeasti. Jos haluaa antaa lahjan, joka on saajalle mieleinen, niin tämä palvelu on ehdoton. Vielä ehtii mainiosti antaa joululahjan palvelun kautta”, Kaitanen vinkkaa.