Huittisten Jokilevolla jyrätään jo kolmatta kertaa – Mukana yli 30 yritystä

Jokilevolla riittää monenlaista tapahtumaa huhtikuun 22. päivänä. Kuva: Jokilevo jyrää

Jo perinteiseksi muodostunut Huittisten Jokilevon teollisuusalueen toimijoiden kevättapahtuma Jokilevo Jyrää järjestetään jälleen lauantaina 22. huhtikuuta.

Tapahtumaa alusta asti ideoinut ja sen johtajana toimiva Esa Lähteenmäki korostaa, että Jokilevo Jyrää on ennen kaikkea oivallinen tilaisuus tutustua alueen yrityksiin ja huittislaisiin palveluihin.

Koko tapahtuman pohja-ajatuksena on matala kynnys tuoda ihmiset lähemmäs alueen toimijoita. Jokilevolla toimii paljon yrityksiä, joihin kuluttaja ei tavallisesti pääse tutustumaan ja joiden ovet eivät ole jatkuvasti kävijöille avoimena. Jokilevo jyrää -päivänä tilanne on toinen.

”Eivätkä avoimet ovet tarkoita pelkästään tilojen esittelyä, vaan myös kaluston, koneiden ja konetöiden esittelyä”, Lähteenmäki sanoo.

Ideoita tulevaan kesään

Jokilevolla jyrähtää parin vuoden välein, Lähteenmäen mukaan aikaväli on sopiva paitsi kävijöiden mielenkiinnon säilymisen myös yritysten toiminnan kehittymisen kannalta.

”Siinä ajassa tapahtuu paljon uutta. Yrityksissä tuodaan uusia innovatiivisia ratkaisuja ja pystytään näyttämään kävijöille uusia laitteita ja kalustoa.”

Tänä vuonna Jokilevo jyrää -tapahtumassa on mukana yli 30 yritystä. Lisäksi mukana on alueella toimivien yritysten yhteistyökumpaneita sekä yhdistyksiä.

”Se tarkoittaa, että alueella on paljon nähtävää. Esimerkiksi metsäkonetyönäytöstä ei välttämättä kovin usein tavallisesti näe, mutta täälläpä näkee.

Lisäksi alueella on monipuolista tarjontaa kesää ajatellen: hyvinvointia, kesän maalauksia, autohuoltoja, kuljetuspalveluita, aurinkosähköratkaisuja ja kesäterassikalusteita, noin muutamia mainitakseni”, Lähteenmäki sanoo.

”Ja tietysti kävijöille on tarjoiluja possusta pullaan”, hän lisää naurahtaen.

Kaupunginjohtaja avaa tapahtuman

Jokilevo jyrähtää käyntiin Lähteenmäen yrityksen, Esakonin pihalla kello kymmenen.

Avajaissanat on lupautunut lausumaan Huittisten kaupunginjohtaja Viveka Lanne.

Ilmaistapahtumaan on tasatunnein kyyditys Huittisten keskustasta Huitsikalla ja alueella pääsee Huitsikan lisäksi kulkemaan Huittisten Wanhojen Konneitten Zetor-kyydityksellä.

”Lisäksi ohjelmassa on työnäytösten lisäksi esimerkiksi voimamieskisat, arvontoja ja tarjouksia”, Lähteenmäki mainostaa ja toivottaa kaikki vauvasta vaariin tervetulleeksi Jokilevolle.