Koulukadun rakentaminen sulki kulkuväyliä Huittisissa – Mattoja pääsee pesemään toistaiseksi vain Vampulan matonpesupaikalla

Liikennettä on rajoitettu tällä hetkellä monessa paikassa Huittisten keskustassa.

Huittisten uudelle alakoululle johtavan Koulukadun rakentaminen etenee, minkä vuoksi liikennettä on rajoitettu alueella entistäkin enemmän.

Koulukadun lisäksi nyt myös Loimijokirannan kävely- ja pyörätie ovat kääntöpaikan kohdalta työmaaliikennettä lukuun ottamatta suljettuna.

Koulukadun saneerauksen vuoksi kulku Huittisten keskustan matonpesupaikalle on koko kesän ajan tapahtunut Karhulantien kautta. Nyt katuremontti on kuitenkin edennyt kääntöpaikalle, joten kaupunki on joutunut sulkemaan matonpesupaikan toistaiseksi kokonaan.

Mattoja pääsee kuitenkin halutessaan pesemään Vampulassa, Sallilantiellä olevalla matonpesupaikalla.

Huittisten torin ympäristössä on syytä noudattaa muutenkin tavallista enemmän varovaisuutta tällä hetkellä, sillä myös kirkon ohi Pappilanniemeen johtava Kirkkotie on edelleen pois käytöstä vesiverkoston saneeraustöiden vuoksi.

Kiertotie on yläkoulun vierestä kulkevan Tiedonpolun kautta, mutta kaupunki suosittaa kulkemaan Pappilanniemeen toistaiseksi valtatie 12 kautta.

Vesiverkon kunnostustöiden on arvioitu jatkuvan pitkälle syksyyn.

Työmaaliikennettä on myös torilla, missä torialueen uudistaminen on tarkoitus saada valmiiksi syyskuun loppupuolella olevaan Hulluun Yöhön mennessä.