Huittinen valitsi uusille verkkosivulleen tekijän – Uudistuksella halutaan lisätä asiakaslähtöisyyttä, markkinoinnillisuutta ja saavutettavuutta

Huittisten kaupungin nykyinen verkkosivusta on tullut tiensä päähän.

Huittisten kaupunki uudistaa verkkosivunsa. Kaupunginhallitus valitsi uuden verkkopalvelun suunnittelun, toteutuksen sekä ylläpito- , käyttö- ja jatkokehityspalveluiden toimittajaksi kokonaistaloudellisten kriteerien perusteella Oy Poutapilvi Web Design Ab:n.

Kaupunki oli jo aiemmin määritellyt, että uuden verkkopalvelun julkaisualustaksi on valittu WordPress.

Hanketta varten tehdyssä konsepti- ja vaatimusmäärittelyssä todetaan, ett verkkosivusto on keskeinen palveluiden tiedottamisen kanava kaupungin ja positiivisen mielikuvan luoja.

Huittisten kaupungin nykyinen sivusto tullut elinkaarensa loppupäähän niin käytettävyyden, teknisten ratkaisujen kuin visuaalisuudenkin osalta. Erityiseksi pulmaksi sivustolla koetaan laajan sisältömäärän sirpaleisuus ja se, että tietoa on vaikea löytää hajanaisesta sivustorakenteesta.

Uudistuksella halutaan lisätä asiakaslähtöisyyttä, markkinoinnillisuutta ja saavutettavuutta sekä helpottaa tietojen löydettävyyttä ja ylläpitoa kustannustehokkaasti.