Vammalan Retkeilijät järjestää Nuku yö ulkona -tapahtuman – telttailu voi olla elämys koko perheelle

Vammalan Retkeilijät kutsuu nukkumaan Yön ulkona tai viettämään muuten vaan retkipäivää.

Valtakunnallinen Nuku yö ulkona -kampanja haastaa kaikki suomalaiset nukkumaan yön ulkona Suomen luonnon päivänä, lauantaina 31. elokuuta.

Vammalan Retkeilijät järjestää tuolloin kaikille avoimen Nuku yö ulkona -tapahtuman kaupungin rantasaunalla Vammalan Iisassa. Tapahtumassa on mukana myös Sastamalan Rauhanturvaajat ry.

Mukavan yöpymiskokemuksen lisäksi tapahtumassa on jo päivällä ohjelmaa koko perheelle. Ohjelmassa on muuan muassa lapsille tehtävärasteja, pihapelejä kaikille sekä sauna- ja uintimahdollisuus. Illalla majoittuminen omassa teltassa tai riippumatossa. Järjestäjiltä voi myös lainata teltan.

Tapahtumassa on puffetti ja alueella on nuotiopisteitä, joissa makkaran- ja lätynpaisto onnistuu.  Yöpyjien on hyvä ottaa mukaan myös omia eväitä. Aamiainen on mahdollista tilata etukäteen.

Vammalan Retkeilijöiden tapahtuma järjestetään kaupungin rantasaunalla, osoitteessa Iisankatu 6. Tapahtuma alkaa lauantaina kello 15 ja päättyy sunnuntaina kello 10. Tapahtumaan voi päivällä osallistua, vaikka ei jäisikään alueelle yöksi nukkumaan.

Nuku yö ulkona on Suomen Ladun vuosittain järjestämä ulkoilukampanja, joka haastaa suomalaiset viettämään yönsä ulkona Suomen luonnon päivänä, elokuun viimeisenä lauantaina. Kampanja koostuu yli 50 paikallisesta tapahtumasta ja Suomen Latu osallistaa vuosittain yli 130 000 suomalaista nukkumaan yön ulkona.

Sastamalan tapahtuman yöpymisvaraukset, myös oman teltta- tai riippumattopaikan varaus ja lisätiedot: tahvanainenmarjo@gmail.com.

Jätä kommentti