Kumurin E-tytöillä huima kehitystarina – Kauden viimeisessä kotipelissä nähtiin kunnon juoksukarkelot ja voitontanssi

Kuudesta viimeisestä pelistä neljä voittoa kirvoitti Kumurin E-tytöt iloiseen tuuletukseen.

Syksy näyttää olevan Sastamalan Kumurin joukkueille riemun aikaa, sillä tiistaina voittojuhlia vietti Varilassa E-tyttöjen joukkue. Kauden viimeisessä kotipelissä nähtiinkin kunnon juoksukarkelot ja voitontanssi, kun Ikaalisten Tarmo kaatui 2-0 (18-5, 23-4).

Kumurin E-tyttöjoukkuetta ei voisi uskoa samaksi kuin keväällä ensi kertaa kiilaan juossut ryhmä. Eikä ainakaan samaksi kuin viime kesänä pelannut joukkue, joka tuolloin hävisi kaikki pelinsä.

Nyt kesän saldo näyttää viittä voittoa. Etenkin syyskausi on ollut menestyksekäs. Heinäkuussa kurssi muuttui voittoisaksi, tästä on seurannut voitto neljässä pelissä eikä yhdessäkään pelissä pelikaveri ole saanut voittoa molemmista jaksoista. Jakso on viety sarjan kärkijoukkueiltakin. Upea kesäinen kehitystarina on valmennustiimin ja tyttöjen yhdessä kirjoittama.

Varilassa kunnarijuhlia vietti useampi pelaaja eli pesät kiersivät ripeästi omilla lyönneillään Elsa Hynnä, Olivia Ojala ja Jenniina Värinen jopa kahdesti. Olivia ja Jenniina toivat pelissä peräti kuusi juoksua, viiteen ylsi Elsa.

Hennastiina Kallio ja Hilla Mikkola toivat neljä juoksua, saman määrän löi Moona Mäkelä. Jokainen 12 pelaajasta sai tililleen useamman lyödyn tai tuodun juoksun.

Teksti: Mika Mikola.

Jätä kommentti