Alueviestin ensi vuoden seinäkalenteri työn alle – Haastamme jälleen lukijamme mukaan, nyt kaivamaan kuva-arkistoja!

Vuoden 2024 kalenterin etukannessa on Reijo Keskikiikosen ottama valokuva, jossa revontulet loimuavat Tyrvään Pyhän Olavin kirkon maisemissa Sastamalassa.

On aika ryhtyä kokoamaan Alueviestin vuoden 2025 seinäkalenteria. Haastamme jälleen lukijamme kalenterin tekoon, joten nyt kaivamaan kuva-arkistoja!

Kalenterikuvan resoluution tulee olla riittävä. Jos otos näyttää puhelimen ruudulla suhruiselta, se luultavasti olisi sitä myös kalenterissa.

Kuvia ei myöskään kannata ladata Facebookista tai WhatsAppista, sillä sovellukset pienentävät kuvia automaattisesti. Pyri siis lähettämään alkuperäinen versio kuvastasi. Huomioithan myös, että vain vaakamalliset kuvat kelpaavat. Pystykuvat eivät sovi kalenteriin, ellei niitä saa rajattua toiseen muotoon.

Muistathan, että kaikkina vuodenaikoina otetut kuvat ovat tervetulleita. Merkkaathan viestiisi, missä kuussa kuva on otettu.

Kuvasi voit lähettää 30. lokakuuta mennessä osoitteeseen toimitus@alueviesti.fi

Kalenteriin valitaan yhteensä 14 kuvaa: yksi kullekin kuukaudelle sekä etu- ja takakannen kuvat. Kaikki, joiden kuva julkaistaan, saavat palkkioksi kolme valmista seinäkalenteria.

Alueviesti on koonnut jo viisi kalenteria lukijoiden kuvista, ja niiden suosio on ollut huima. Joka vuosi toimitukseen on tullut miltei sata kuvaa kymmeniltä eri kuvaajilta. Kiitos niistä kaikista!

Viime vuonna saimme monta hienoa otosta, jotka eivät lopulta päätyneet kalenteriin asti. Huomioimme myös nämä meille aiemmin lähetetyt kuvat valintoja tehdessämme.

Jätä kommentti