Stormin Syyshulinat tarjoavat taikuutta ja kohtaamisia – ”Perheille ja kyläläisille mahdollisuus viettää aikaa yhdessä”

Henkka Haapamäkikin viihtyi Syyshulinoilla.

”Sisältö on tänä vuonna maagisen hyvä”, toteaa Stormin Koulun Vanhempainyhdistyksen sihteeri Riikka Vuorenoja, kun hän kertoo Stormin koululla 26.10 kello 11-14 järjestettävästä Syyshulinat-tapahtumasta pilkettä silmäkulmassaan.

Tapahtuma järjestetään Stormin koululla jo kolmannen kerran ja perinteeksi muodostuneeseen tapaan se tarkoittaa, että paikalla on monipuolinen joukko yrittäjiä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä myymään uutta ja vanhaa, esittelemään toimintaansa ja järjestämään mukavaa tekemistä koko perheelle.

Jokaiselle löytyy jotakin kiinnostavaa tutustuttavaa, iästä ja asuinpaikasta riippumatta.

Tänä vuonna tapahtuman vetonaulana on Timo Taikuri, joka tuo koululle kaikenikäisiä viihdyttävän taikurishownsa. Monelle nykyisten lasten vanhemmalle Timo Kulmakko tuo mieleen Pikku Kakkosen ääressä vietetyt lapsuuden arki-illat.

”Timo Taikurin kyky viihdyttää on säilynyt jo vuosikymmeniä, joten uskomme sen vangitsevan mukaansa edelleen”, Vuorenoja kertoo tapahtuman päätähden valintaan viitaten.

Vuorenoja myös korostaa, että Stormin Koulun Vanhempainyhdistys järjestää tapahtumaa yhteisöllisyyden tukemiseksi.

”Toki pidämme tapahtumassa kahviota ja grilliä, mutta tapahtuman pääasialliset tavoitteet ovat kuitenkin täysin muussa kuin varainkeruussa. Tahdomme, että perheillä ja kyläläisillä on mahdollisuus viettää aikaa yhdessä, tavata toisiaan ja vaihtaa kuulumisia.”

Hulinaa Stormin koululla.

Jätä kommentti