
Sastamalan Mouhijärvellä toimivan Herkkujuustolan juustomestari Peter Dörig on valittu Vuoden juustomestariksi.
Tunnustus julkistettiin Juustonäyttelyssä Jyväskylässä.
Suomeen 90-luvun puolivälissä Sveitsistä muuttaneen Peter Dörigin useasti palkitut juustot kypsyvät Selkeen kartanossa. Herkkujuustolassa kunnioitetaan perinteisiä valmistusmenetelmiä.
Onnittelut. Koskas se halli nousee? Olen odotellut kun käyn usein paikkakunnalla.
mä eN
Missähän niitä juustoja mahtais saada maistaa?
Pitääkö käydä Mouhijärveltä asti hakemassa?
mm. K- ja S-ketjun kaupoista ( Vilho, Hilma, Metsuri, Punaheidi ym), kauppahallien juustomyymälöistä ainakin löydät kysymällä
Juustoja saa Sastamalassa melkein joka kaupasta. Kotisivuilta näkee jälleenmyyjät. Ja uuden juustolan rakentamisessa on monta asiaa ratkaistavana ennen kuin alkaa tontilla tapahtua. Toivotaan että pian alkaisi tapahtua myös konkreettisesti.
-Asia harvinaisen selvä, mutta seitä mulle mikä on kotisivu.
Hyvä kysymys
On muuten hyviä juustoja.
Tänä viikonloppuna nautiskelu Vilhoa, Hilmaa ja Heidiä. Erinomaisia ovat. Pääkaupunkiseudulta ainakin isommista ruokakaupoista löytyy ja jos ei ole valikoimissa, niin kannattaa suositella juustotiskillä. Kokemuksena on, ettei kestänyt kuukautta kun ilmestyi pyynnöstämme valikoimiin.
Ei niitä juustoja kyllä Selkeen kartanossa valmisteta!!!
Onnea Peter. Juustosi ovat erinomaisia. Eritoten Vilho.
Peterin juustoja saa ainakin Tampereella jokaisesta kunnon marketista. Lisäksi Hämeenkadun tavaratalojen herkkuosastot.
Onnea Peter !
Olet juustomestareiden aatelia,kaikin puolin!
On ne kyllä hyviä!!! Vähä pittää pihistää kyllä, ennen kuin Vilhon raskii ostaa, mutta sitte se pittää jakaa neljään osaan, että kaikki saa varmasti osansa!:D