Kaksi vaihtoehtoa kaavaksi Kiikan Vehkakorventien varteen

Sastamalan kaupungin yhdyskuntasuunnittelussa on laadittu kaksi vaihtoehtoista kaavaluonnosta. Tässä vaihtoehdossa on tontti kuudelle talolle.

Kiikan Vehkakorventien varteen on tarjolla kaksi vaihtoehtoista kaavaluonnosta, jotka poikkeavat toisistaan korttelialueiden koon ja tonttien lukumäärän puolesta. Kaava pyrkii tiivistämään Kiikan taajaman yhdyskuntarakennetta.
Asemakaava koskee 12 800 neliömetrin kokoista aluetta, joka rajoittuu pohjoisessa Vehkakorventiehen, idässä Laurintihen ja lännessä Kestiläntiehen.

Ensimmäisessä vaihtoehdossa kaavalueelle on osoitettu erillispientalojen korttelialuetta 11 960 neliömetriä, josta 7 765 neliötä on varattu kuudelle uudelle tontille. Lisäksi kaavassa on Kiikanojan ympärillä 880 neliön suojaviheralue.
Toisessa vaihtoehdossa erillispientalojen korttelialueen koko on 10 079 nelömetriä, josta 5 885 neliötä on varattu neljälle uudelle tontille. Kiikanojan ympärillä on 2 760 neliömetrin lähivirkistysalue. Molemmissa vaihtoehdoissa erillispientalojen suurin sallittu kerrosluku on 1,5.
Vehkakorventien varren asemakaavan luonnos on tulossa lähiaikoina nähtäville osallisten kuulemista varten.

  • Nimetön

    Toivottavasti ei jätetä tien viereen kaistaleita, joita ei kukaan hoida. Tontit tiehen asti, niin alue on siisti ja hoidettu!

Kommentointi ei ole käytössä.