VaLePa johtoon Sammosta 2-1

VaLePa faneja
VaLePan faneja. Kuva Alueviestin arkistosta.

Keskiviikkoiltana Vammalan Lentopallo käänsi välieräsarjan tasatilanteen edukseen 2-1, kun Pielaveden Sampo kaatui kotonaan 1-3.

Helpolla eivät isännät vieraita päästäneet. Ratkaisua haettiin parin ja puolen tunnin ajan ja pisteitä väännettiin välillä hyvinkin tasatahtiin. Erät päättyivät 27-29, 25-27, 27-25 ja 21-25.

”Tänään syöttö toimi eilistä paremmin ja peli oli tasapainoisempaa. Myös hyppysyöttömme toimi. Fokus oli peliin hyvä. Myös Mikko Oivanen löysi tänään pelirytmin eilistä paremmin”, sanoi VaLePan valmentaja Ugis Krastins.

”Aggressiivisempi syöttö oli tänään voiton avain”, kommentoi Jarmo Korhonen. Välieräsarja jatkuu Sastamalassa. ”Peli laitetaan viikonloppuna poikki”, ennakoi Korhonen.

Poimintoja

  • Nimetön

    Jos seuraisit yhtään lentopallon valtakunnallista uutisointia huomaisit, että joka paikassa mm. urheilu uutisissa telkkarissa sanotaan VaLePa, Sastamala. Myös maajoukkueeseen valitut pelaajat, jotka muuten pelaavat MM-lopputurnauksessa nimetään samoin. Olli Kunnari, VaLePa Sastamala, Mikko Oivanen VaLePa Sastamala, Elvis Krastins VaLePa, Sastamala. Että mistäs Sastamala on viimeksi saanut tämän verran valtakunnan näkysyyttä? Hm? Ja paljonko laitetaan mainoskamppanjaan 180 00? Hm? Ota selvää ennen kuin alat huudella turhasta tuesta!

Kommentointi ei ole käytössä.