Sastamalan 710-vuotisjuhlavuodelle oma logo

Sastamalan kaupungin 710-vuotisjuhlavuoden logo.

Sastamalan kaupunkikonsernin viestintätiimi on valinnut kaupungin 710-vuotisjuhlavuoden logon. Logoa käytetään muun muassa kaupungin viestinnässä, mutta sen toivotaan leviävän myös kaupungin sidosryhmien käyttöön.

Kaupunginhallitus päättänee, että kaupungin ja kaupunkikonsernin tämän vuoden toiminnassa, tapahtumissa, ilmoituksissa ja viestinnässä huomioidaan 710-vuotisjuhlavuosi sekä käytetään logoa. Lisäksi hallitus antanee paikallisille yhteisöille ja tapahtumajärjestäjille luvan logon käyttämiseen.

Valtuutettu sekä kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsen Pentti Lahtinen (sd.) esitti Sastamalan 710-vuotisjuhlavuoden huomioimista. Ensimmäinen täsmällisesti ajoitettavissa oleva maininta Sastamalasta on kuningas Birgerin kirjeessä 1.6.1303.

 • höh

  Miten voi juhlia 710v kaupunkia kun kaupunkioikeudet saatu 1965 ja silloinkin oli nimi Vammala?

  • Tätsä

   Ei nyt juhlitakaan Sastamalaa kaupunkina, vaan muinaista Sastamalan suurpitäjää. joka
   ulottui Merikarvialle asti.

   • Suur-Huittinen

    Sastamala oli aikoinaan merkittävä osa Suur-Huittista. Tiedä vaikka historia toistaisi itseään ja tulevaisuudessakin kuuluisimme Suur-Huittisiin, joka on nopeimmin kasvava keskus Turku-Tampere-Pori-Rauma alueen sisäpuolella.

  • Ihan Tommi

   Niin tai se hyppyteline mikä joskus aikoinaan maksettiin kynsin hampain oikeuden määräyksellä vaikka ei sitä hallia ole vieläkään!!!

 • Mauno Ladonlukko

  Sastamalan pitäjä oli suuri Satakunnan historialliseen maakuntaan kuulunut pitäjä. Se lienee muodostunut jo 1200-luvulla. Sastamala-nimi esiintyi ensimmäisen kerran muodossa Sastamall eräässä kuningas Birger Maununpojan kirjeessä vuodelta 1300 tai 1303. Piispa Pentti Gregoriuksenpoika mainitsi Sastamalan itsenäisenä seurakuntana vuonna 1328.

  • Nimetön

   Mihinkä unohdit, että haluatte juhlia veljiensä lahtaajan aikaansaannoksia? Kiva kaveri kun veljänsä nälkään tappoi.

 • harmaatalous

  hieno on,enemmän on joutunut suunnittelemaan kuin pelkkää sastamala logoa.
  jos sen on saanut alle 50000 euron,niin se on maksettu hautalan malliin.
  suunnittelussa on ollut vähintään himasen arvoinen taiteilija,loistava bisnes sanoisi jyrki.
  ja pystyteenhän tämä logo satosen tontille,on se niin hieno että siitä voi maksaa vuokraa vähän enemmän.artohan on vammalan oma poika,on kuuluisa esim.eduskunnan urheilukerhon tilintarkastajana.
  onhan tuo nyt loppuunasti harkittu työ,ettei tarvitse sanoa kuin niinistö:en tiennyt,olen pahoillani.

  • Nimetön

   Joo varmaan onkin harkittu… Onko kukaan edes varmistanut tuota vuosilukua? Tiedoista on erilaisia näkemyksiä, kuka tutkija lienee oikeassa -keneltä on varmistettu?

Kommentointi ei ole käytössä.