VaLePan kotitaika kesti virheet – ”Tyytyväinen ei voi olla tämmöiseen peliin”

Mestaruusliigassa Vammalan Lentopallo ja Sampo Volley hakivat Sastamalassa voittajaa täydet viisi erää. Sarjakärjen ja -kolmosen kohtaaminen huipentui lopulta pukkipaidoille luvuin 3-2 (25-22, 22-25, 25-21, 23-25, 15-10).

Päävalmentaja Sami Kurttila harmitteli virheiden määrää. ”Kahteen erään yhdeksäntoista omaa virhettä, käydään asiat joukkueen kanssa läpi, tuommoista ei voi hyväksyä”, hän sanoi. ”Viikonloppuna Suomen Cupin pelissä täytyy focuksen pysyä”, Kurttila luotasi.

VaLePan parhaana pelaajana palkittu Olli Kunnari oli päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla. ”Tyytyväinen ei voi olla tämmöiseen peliin. Paljon mentiin laidasta laitaan ja omilla virheillä menetettiin toinen erä”, hän totesi.

TILASTOT

9 vastausta artikkeliin “VaLePan kotitaika kesti virheet – ”Tyytyväinen ei voi olla tämmöiseen peliin””

 1. Nimetön

  Focuksen? Automainosko? Löytyisköhän Suomen kielestä synonyymejä?

 2. Nimetön

  Focuksella ajelevat, niin pitäähän sitä samaa viljellä lauseissakin. Saisivat ottaa, autoetuuden pois pelaajilta. Pitäisi olla autoetuus myös muille kansalaisille. Kerran vuodessa arvottaisiin ilmainen auto käyttöön vuodeksi tavalliselle, yksityishenkilölle ja taas seuraavana vuonna uudestaan. Tämän takia en koskaan asioi kyseisessä autoliikkeessä joka näille pelaajille autot käyttöön antaa.

 3. Juuri näin

  Kai se jotain keskittymistä on.

  Miten sitten ensi kaudella kun Pielavesi ja Lekavolley yhdistävät joukkueensa???

 4. Nimetön

  Ei mitään jos eivät osta maailmalta kalliita pelaajia.

 5. Nimetön

  Kyllähän se vaan niin on että raha on ainoa tekijä mikä tekee Valepasta kenties Suomen parhaan lentopallokoukkueen.

 6. Nimetön

  Kannatan myös selvää suomenkieltä! Englanti on tunkenut jo liian moneen paikkaan. Työpaikkailmoituksetkin ovat yhtä englanninkielistä nimikettä. Ei ota selvää, mihin työhön siinä haetaan. Suomenkielisessä maassa vieraskielisiä sanoja käyttävä syrjii enemmistöä, ja korostaa itseään.

 7. Lentopallofani

  Hei nyt jos tuo jauhaminen loppuisi. Kiitos sponsoreiden, meillä on mahdollisuus nähdä ihan järjettömän laadukasta lentopalloa pikkupaikkakunnalla. Ei pääsylipputuloilla ihan nykyisenkaltaista joukkuetta ylläpidetä. Upea juttu, että joukkueen takana on niin paljon urheiluhenkistä tukijoukkoa rahoineen, että nykyinen taso ollaan saavutettu.

 8. Oliver

  Miksi pelkästään miesten lentopalloa kannustetaan ns. kovalla rahalla. Saavat palkkaa, korvausta, autot käyttöön yms. Sama tilanne formuloissa, jääkiekossa yms. Vaikka naiset olisivat yhtä kovia/hyviä yms. joutuvat tekemään pelaamisen ohessa myös päivätöitä. Miesten harrastuksia/pelaamista arvostetaan enemmän.

 9. Oliver

  Miksi naisten ammattiurheilijoita ei sponsoroida samalla tavalla kuin miehiä? Esimerkkejä on jokaisessa lajissa, niin lentopallo, jääkiekko, formulat (jonne naisilla ei ole mitään asiaa). Jääkiekossa miehille maksetaan älyttömiä palkkoja. Naisten jääkiekkoilijat joutuvat pelaamisesta huolimatta tekemään vielä rinnalla töitä muualla. Miksi esim. Valepa ei maksa naispelaajille ja auta sponsoroinnissa yhtä paljon. Epätasa-arvo jyllää nykypäivänäkin!