Jätti-investointi luo työtä Säkylän seudulle

Hernepuimuri
Apetitin kolme hernepuimuria ovat ainoat Suomessa. Ne työskentelevät puintikaudella ryhmänä lähes kellon ympäri. Kuva: Apetit / Matti Perttu.

Säkylässä tuotanto Apetitin uudella pihvi- ja pyörykkälinjalla alkanee ensi vuoden kesäkuussa. Yhtiö investoi tuotantolinjaan 9,7 miljoonaa euroa.

Uusi pihvi- ja pyörykkälinja kaksinkertaistaa tuotantokapasiteetin. Pihvit ja pyörykät ovat jo muutaman vuoden olleet yksi Apetitin voimakkaimmin kasvavista tuoteryhmistä. Vuotuinen kasvu on keskimäärin noin 20 prosenttia.

“Investointi luo volyymien kasvun myötä työtä ja työpaikkoja tuotannossa ja toimitusketjussa. Tuotteita valmistetaan myös alueella sopimusviljellyistä kasviksista”, sanoo toimitusjohtaja Juha Vanhainen.