Säästöpankkien sulautuminen etenee – isännistöt hyväksyivät esitykset yksimielisesti

Kiikoisten Säästöpankin Sami Iltanen ja Huittisten Säästöpankin Toivo Alarautalahti ovat piakkoin saman pankin miehiä. Kuva: Alueviestin arkisto / Minna Isotalo.

Huittisten Säästöpankin ja Kiikoisten Säästöpankin sulautuminen etenee suunnitellussa aikataulussa.

Kiikoisten Säästöpankin hallituksen esitys yhdistymisestä hyväksyttiin yksimielisesti pankin isännistön kokouksessa 20. helmikuuta. Huittisten Säästöpankin isännistö hyväksyi puolestaan pankin hallituksen esityksen omassa kokouksessaan 6. maaliskuuta niin ikään yksimielisesti.

Pankkien isännistön hyväksynnän jälkeen yhdistymissuunnitelmat etenevät siten, että varsinainen sulautuminen tapahtuu 1. kesäkuuta 2019. Tällöin Kiikoisten Säästöpankin kaikki asiakkuudet siirtyvät Huittisten Säästöpankkiin. Kiikoisten Säästöpankin asiakkaille tullaan lähettämään lähipäivinä tiedote, jossa kerrotaan lisätietoa yhdistymisestä. Asiakkaiden palvelut jatkuvat kuitenkin ennallaan.

Sulautumisella pyritään turvaamaan ja laajentamaan pankkipalveluiden tarjontaa erityisesti Kiikoisten Säästöpankin toiminta-alueella Sastamalassa, Porissa, Ulvilassa ja Kokemäellä.

Sulautumisen jälkeen Huittisten Säästöpankki vahvistaa asemaansa yhtenä Satakunnan ja Lounais-Pirkanmaan suurimpana paikallispankkina.