Eduskuntavaaliehdokas Olli Kärki: “Turvallisuus on kaiken perusta”

Olli Kärki muistuttaa, että kaiken suomalaisen elämänmenon perustana on turvallisuus, joka ulottuu vauvoista vanhuksiin.

Luokanopettaja Nokialla ja muusikko koko Suomessa. Siinä ovat sastamalalaisen paluumuuttaja Olli Kärjen siviilityöt. Muusikkona hän oli viime lauantaina Jyväskylässä mukana Abbasta kertovassa musiikkinäytelmässä. Sunnuntaina hän korjasi matematiikan kokeita.

Töiden ulkopuolella hän kamppailee paikasta eduskuntaan perussuomalaisten riveissä.

”Lähdin mukaan, koska menoa Suomessa on korjattava. Perussuomalaisten arvot ovat kohdillaan. Pitää olla yksi kansanpuolue, joka arvostaa suomaista elämänmenoa Jussi Halla-ahon opein”, pohtii Kärki.

Kaiken perustaksi Kärki nimeä turvallisuuden.

”Se tarkoittaa kaikkea turvallisuutta. Ei voi olla esimerkiksi niin, että lapsia ja nuoria värvätään huumejengeihin sellaisella voimalla, jota ei ole ennen nähty. Se on kitkettävä pois.”

Maahanmuuttoon Kärki suhtautuu kohtuullisen positiivisesti. Tosin Oulun kaltaiset seksuaalirikosaallot eivät mieltä ylennä.

”Jos tänne tullaan pahat mielessä, niin se ei kuulu asiaan. Jos tänne tullaan yrittämään, tekemään työtä ja sopeutumaan suomalaiseen elämäntapaan, niin tervetuloa. Itselläni on maahanmuuttaja vaimona. Hän on ihmetellyt, kuinka Suomeen voi tulla niin helposti hakemaan turvapaikkaa väärin perustein.”

Leikkaukset koulutuksesta lopetettava

Sastamalan menestys on pitkälti kiinni valtakunnallisista ratkaisuista. Kärki pitää kouluja ja koulutusta pyhinä asioina, jotka takaavat menestyksen.

”Leikkaukset koulutuksesta on lopetettava. Etenkin toisen asteen koulutusta on lyöty lujaa.”

Sastamalan osalta Kärki kummastelee sitä, että ihmiset joutuvat valittelemaan palvelujen katoamista.

”Eikö palveluiden pidä olla lähellä ihmisiä. Miksi terveyskeskuksessa ei ole valoja 24 tuntia vuorokaudessa, jotta ihmisten ei tarvitse aina lähteä Tampereelle tai Valkeakoskelle.”

Sama koskee vanhusten hoivaa, joka liittyy myös turvallisuuteen.

”Ikäihmisten on voitava luottaa siihen, että hoivaa saa läheltä ja se on hyvää.”

 • avatar Nimetön

  Persuilla on mahdollisuus saada Sastamalasta edustaja läpi koska Pirkanmaan kärkinimet vetävät mukaan yllätyksiä. Erittäin jännittävät vaalit tulossa, muistakaa kaikki käyttää äänioikeuttanne!

 • avatar Nimetön

  Persujen rakettimaisesta noususta on se hyöty, että pumppaavat vihervasureilta äänestäjiä itselleen. Sossujen kannatus putosi kuukaudessa melkein 2% ja syöksy jatkuu : )

  • avatar Nimetön

   Ääniä lähtee kyllä kokoomuksestakin, monet kokoomuksen vakikannattajat haluaisivat paljon paljon jämäkämpää toimintaa maahanpäästöpolitiikkaan.

   Läheskään kaikki kokoomuslaiset eivät tue ´`tulkaa meille elätettäviksi´´`´ eli juurikin turvapaikanhakijoina valheellisin perustein

   • avatar Nimetön

    Itsekin voisin periaatteessa äänestää Persuja, mutta heidän harrastamansa pikku pikku narraaminen koskien turvapaikanhakijoita ärsyttää. Kyllä totuudessa pitäisi pysyä poliitikonkin.

   • avatar Nimetön

    Kuulun kai tähän joukkoon kokoomusta tavallisesti kannattaneena. Ääni perussuomalaisille, ei tätä touhua muuten kestä. Joka päivä uutisissa jotakin näistä turvattomuutta aiheuttavista.

 • avatar Nimetön

  Suomesta katosi turvallisuus silloin kun persut kasvo Soinin johdolla isos, muttei isommaksi. Kasvu pysähty vastuun osalta. Siksi Soini myi hallituksessa kaikki lupaukset tavallisia kannattajia kohtaan. Jäljelle jäi johtajan narrin nauru.

 • avatar Nimetön

  Suomen pitäisi liittyä Natoon ja säilyttää silti oma armeija nykyisenlaisena. Ilmeisesti päätös voitaisiin tehdä eduskunnassa. Lähettää siitä presidentti Niinistölle ainoastaan jonkinlainen pieni ilmoitus. Että pistäs pressa vipinää kinttuihisi ja toimita asia eteenpäin. Suomi ei saa jäädä ajopuuksi.

  • avatar Nimetön

   Niinistön ulkopolitiikka pitää haastaa tässä NATO kysymyksessä. Niinistö oli viemässä Suomea Natoon silloin kun Tarja Halonen oli presidentti. Kuitenkenkin maailma on nyt paljon vaarallisemmassa tilanteessa. Nyt sitä NATO-turvaa tarvitaan ja lisänä oma armeija.

 • avatar Nimetön

  Kokoomuslainen ajattelee vaan omaa rahapussinsa paksuutta, vähäosaisille niillä ei ole sydäntä. Onneksi on varaa valita ehdokkaansa.

 • avatar Nimetön

  Hieman huvittavan näköisin mainoslakanan asetuksen näin Kiikoisissa ABC;n lähellä.
  Traktorin peräkärry oli joko liian pieni, tai Satosen lakana liian suuri, mutta yhteen eivät millään
  tapaa sopineet.

Kommentointi ei ole käytössä.