Sudet ja metsästys puhuttavat Huittisten Wanhalla WPK:lla

Jouni Kemppainen.

Huittisista kotoisin oleva eurovaaliehdokas, Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen järjestää keskiviikkona 8.5. Huittisten Wanhalla WPK:lla metsästysaiheisen illan, jossa keskustellaan myös susista.

Kemppaisen lisäksi paikalla on tunnettu eräjournalisti ja eräaiheisten tv-ohjelmien tekijä Panu Hiidenmies, joka on aiemmin toiminut myös Metsästäjäinliiton toiminnanjohtajana. Tilaisuus alkaa kello 18.

Satakunnan Keskusta tukee huittislaislähtöistä Jouni Kemppaista Suomen mepiksi.  Satakunnan Keskusta korostaa, että Suomen Eurooppa-politiikassa korostuu koko Suomen ja erityisesti maaseudun elinvoimaisuuden merkitys.

Keskustan mukaan Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittajana Kemppainen on ollut aitiopaikalla näkemässä mitä Suomen maaseutu tarvitsee säilyäkseen elinvoimaisena ja on näin ollen myös uskottava edunvalvoja.

 • Nimetön

  Oikea määrä susia Suomessa on 5 – 10 kpl. Loput nahoiksi ja pian ennen kuin raatelevat jonkun koululaisen pimeällä koulumatkalla.

  • Nimetön

   Puhumattakaan punkeista ja käärmeistä. Autot, traktorit, mopot ja moottoripyörät myös hirmu vaarallisia. Lihoiksi vaan kaikki.

   • Nimetön

    Nuo listaamasi eivät ainakaan levitä pakokauhua lasten ja aikuistenkin keskuudessa, kuten sudet.

   • Pekka Raukko

    Pelkoa ja pakokauhua herättävät myös kummitukset, pimeä, hämähäkit jnpp.
    Fobioita hoidetaan terapialla, ei tuliaseilla

   • Nimetön

    Eiväthän sudet levitä pakokauhua vaan ymmärtämättömät ihmiset.

   • Nimetön

    Vai olisiko kuitenkin niin päin, että ymmärtämättömät ihmiset eivät käsitä asian vakavuutta.

 • Pekka Raukko

  Tämä ehdokas ei ilmeisesti ole kuullut tuoreesta uhanalaisuutta koskevasta raportista. Tai sitten hän viittaa sille ja tuleville sukupolville kintaalla.
  Ei jatkoon.

  • Pekka

   Tämä ehdokas tuntuu ajattelevan Sinunkin turvallisuutta. Sata vuotta suurpedot puuttuivat Suomen lisäksi lähes koko läntisen maailman luonnosta. Silti susi on edelleen elinvoimainen laji, joka levittäytyi erittäin nopeasti lähes koko Eurooppaan ja Amerikkaan. Tuhoa ja kärsimystä ne aiheuttavat joka puolella ja tappavat myös ihmisiä vuosittain.

 • Raimo An ttila

  Keskustan kortit on tainnut jo selvitä. Pääministeripuolue on ollut koko kauden kotimaassa.

 • Sari Lastula

  Sudet ja metsästys. Pääsekö hän näin hepposilla eväillä EU-parlamenttiin, kun on kysymys ihmiskunnan kohtalonhetkistä? Toinen vaihtoehto olisi tietysti jakaa ämpäreitä. Huokaus.

  • Nimetön

   Ehkä ihmiskunnan kohtalonhetket ovat turhan voimakkaasti sanottu, mutta kansalaisten turvallisuudesta ja luonnossa liikkumisen mahdollistamisestahan tässä susiasiassa on kyse.
   Tarvitaanko susien raatelema lapsi, ennen kuin tähän asiaan osataan suhtautua sen vaatimalla vakavuudella. Läheltä piti tilanteita on jo ollut lukuisia.

Kommentointi ei ole käytössä.