Sastamalan uimahalli saa valtion rahaa

Kuvituskuva Alueviestin arkistosta.

Hämeenkyröläislähtöinen keskustan kansanedustaja Jouni Ovaska kertoo ministeri Hanna Kososen päätöksestä myöntää rahaa Sastamalan uimahallin rakentamiseen.

“Tämä on iloinen uutinen. Kirjasimme hallitusohjelmaamme tavoitteet liikunnallisen kokonaisaktiivisuuden nousemisesta kaikissa ryhmissä, liikuntapaikkojen rakentamisen sekä ikääntyneiden liikkumisen edistämisen. Sastamalan uimahallihanke vastaa juuri tähän.”

Opetus- ja kulttuuriministeriö varautuu rahoittamaan Sastamalan uimahallin rakentamista 0,8 miljoonalla eurolla. Se on valtionavustuksen maksimisumma.

Ovaska on tyytyväinen seudulliseen vaikuttamistyöhön ja aktiivisuuteen. Nyt asia on paikallisten käsissä.

“Eri puolueiden ja alueiden ihmisten on tehtävä aina vain entistä enemmän yhteistyötä. Vain sillä tavalla saadaan eteenpäin alueellemme tärkeitä asioita.”

Hallihanke sisältyy ministeriön vahvistamaan liikuntapaikkojen perustamishankkeiden rahoitussuunnitelmaan vuosille 2020-2023. Rahoitus on merkitty suunnitelmaan vuodelle 2021.

 • avatar Jerry

  Me saadaan uimahalli, me saadaan uimahalli, . . .
  Daba daba, duu 🙂 🙂

 • avatar arto

  Daba daba 10 miljoonaa pitäisi vielä löytyä ja se kunnossapito hoidetaan varmaan talkoilla niinkuin täällä tapana on!

  • avatar Mullikuhnuri

   Mikä ongelma tuo on? Lopetetaan kyläkoulut ja myydään kaikki kiinteistöt keskustan ulkopuolelta, lopetetaan yksityistieavustukset, sammutetaan katuvalot kyliltä, lopetetaan kansalaisopisto ja musiikkiopisto, myydään terveydenhoito ja vanhusten hoiva yksityisille, laitetaan työttömät työllisyyskokeiluun, kaksinkertaistetaan veden ja kaukolämmön hinta. Unohdetaan kaikki muut investointisuunnitelmat: Torin alueen modernisointi, uusien asuinalueiden kaavoitus ja infran rakentaminen. Vielä aloittamaton Häijään Maisemakylien kakkosvaihe annetaan jollekin grynderille, joka kustantaa alueen vesihuollon, tiet, sähköt ja tietoverkot. Varikon alue myydään eurolla venäläisille, he osaavat sitä kehittää haluamansa käyttötarkoituksen mukaisesti ilman kaupungin sekaantumista ja miljoonia. Tässä vain muutama uimahallia turhempi kuluerä.

   • avatar Jerry

    Mullikuhnuri on jo aiemminkin todistanut tietotasonsa yhteiskunnallisista asioista. Tämä vastaus edustaa samaa tasoa.

 • avatar jukkasuuronen

  Ei ihme jos Sastamalasta muuttaa ihmiset pois kun ei siellä oo mitään aktiviteetteja.

  • avatar Mullikuhnuri

   Jep, ooppera ja sinfoniaorkesteri puuttuu. Kaikki muu löytyy, jos itse aktivoituu. Pitänee perustaa etsivä sohvaperunasosiaalityö aktivoimaan laiskat. Kun rajoittaa someajan muutamaan tuntiin päivässä, voi aloittaa ihan oman aktiviteetin kaverien kanssa, jos heitä on oikeassa elämässä eivätkä ole hekin jämähtäneet someen.

   • avatar nikoruusuvuori

    Voi Kullimuhmuri! Ota se pää pois sieltä arsesta! Tiedätkö että osa ihmisistä ei halua aktiviteettiä fyysisen olennon kanssa?! Se on oikeasti rasittavaa! On paljon helpompaa ja varsinkin mukavampaa laittaa headset päähän ja discordin tms kautta ottaa yhteys kavereihin. Ihan oikeasti tämän kuolleen typpukylän kannattaisi vakavasti pohtia palaamista takaisin Satakuntaan ja vaikka yhdistyä Huittisiin.

  • avatar nikoruusuvuori

   Ota kuule happea välillä! Eikö suurin osa näistä ole jo toteutettu? Jo loput on ihan turhia menoeriä.

Kommentointi ei ole käytössä.