“Sanoudumme irti tästä venäläisestä ruletista” – Kirjoittaja perui toisen koronarokotusaikansa, koska ei pääse vaikuttamaan saamaansa rokotteeseen

Arkistokuva koronarokotuksesta Huittisissa.

Rokotetoiminnasta vastaavalle lääkäri Nelli Valkamalle:

Kiitos tyhjentävästä vastauksestanne tiedusteluuni. Me, jotka emme kuuluneet niihin onnellisiin, jotka viikon 18 jälkeen saivat valita ensimmäisen rokotteensa, jouduimme vasten tahtoamme ottamaan adenovirusrokote Astran.

Vastoin Sotesin nettisivullaan julkaisemaa ilmoitusta MRNA-rokote ei yllättäen ollutkaan saatavillamme.

Kun vastauksenne mukaan toistakaan rokotetta emme nyt voi valita, sanoudumme irti tästä venäläisestä ruletista. Emme halua Astran aiheuttamia seurauksia elimistöömme ja kenties kuolemaa.

Olen perunut toisen rokotusaikani. Onnittelen ikäryhmäni ensimmäisen itse valitun rokotteen saajia! Lottovoitto osui kohdallenne. Meille ei.

Athos, yksi kaikkien puolesta

Aiemmat yleisönosastokirjoitukset aiheesta:

“Astraa emme halua” – Lukija sai koronarokotuksesta oireita, nyt hän haluaa tietää millä rokotteella toinen pistos annetaan

Lääkäri vastaa koronarokotteesta kysyneelle: “Yli 65-vuotiaille voidaan käyttää kaikkia käytössä olevia rokotteita”

  • avatar Paikallinen

    Mikäköhän todennäköisyys sinulla on saada tuosta jotain vakavia oireita? Aivan mitätön! Olisit nyt perhana tyytyväinen kun saisit suojaa koronaa vastaan! Mutta e, i aina vaan tarvii sohlota ja valittaa.

  • avatar Virtanen

    Aivan naurettavaa kuvitella, että rokotuspaikalla olisi joutilaana makaavia rokotteita odottamassa mitä kukakin haluaa valita. Ei ole kyse mistään karkkikaupasta.
    Rokotuksilla on säilyvyysaikansa ja niitä saadaan muutenkin rajallinen määrä, ja joku kehtaa vinkua kun ei pääse valitsemaan.
    Ihme marttyyrin leikkimistä tällaisella asialla. Ja olettamista, että tietty rokotemerkki olisi joku varma terveysriski tai kuolemantuomio.

Jätä kommentti