Kiikoisten konttori mukana reppu- ja koulutarvikekeräyksessä – OP Länsi-Suomi ja Hope ry hyvällä asialla

Koulutarvikkeita.

OP Länsi-Suomi kerää taas yhdessä Hope ry:n kanssa reppuja ja koulutarvikkeita lahjoituksina vähävaraisille. Keräyksellä halutaan varmistaa jokaiselle koulutaival, jota käydä hymyssä suin.

”Kaikilla on oikeus käydä koulua iloiten, ja pienillä teoilla voidaan saada aikaan merkityksellisiä kokemuksia. Haluamme kiinnittää yhdessä Hope ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa myös asiakkaitamme hyviin tekoihin”, sanoo OP Länsi-Suomen toimitusjohtaja Matti Kiuru.

Reppu joka selkään -kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen olevan uusia.

Yhteistyö koululaisten hyväksi koetaan tärkeäksi, sillä kaikille halutaan mahdollistaa mieluisa koulutaival. Tarvikkeilla on suuri merkitys kouluintoon, minkä vuoksi myös mahdollisuus omaan reppuun on tärkeä. Uusi reppu varmistaa myös sen, että lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.

Jo kuudennen kerran järjestettävän keräyksen tavoitteena on ilahduttaa kaikenikäisiä koululaisia kautta maan edellisten viiden vuoden tapaan. Aiempina vuosina lahjoituksia onkin saatu huikea määrä.

”Haluan kiittää jo nyt kaikkia lahjoittajia”, vähävaraisia perheitaä auttavan Hope ry:n toiminnanohjaaja Nora Nederström toteaa.

Kiikoisten Osuuspankista tuli osa OP Länsi-Suomea viime vuoden syyskuussa. Lahjoitukset voi toimittaa 11.-29. heinäkuuta OP Länsi-Suomen Kankaanpään, Porin ja Rauman konttoreille niiden aukioloaikoina.

Poimintoja