“Onhan tämä aivan hullumainen investointi” – Uuden Power-myymälän rakennustyöt alkoivat Sastamalassa

Tähän tulee uusi Power-myymälä.

Uuden kodinelektroniikkamyymälän rakennustyöt alkoivat Sastamalan Vammalassa torstaiaamuna. Yrittäjä Lassi Tuomisen luotsaama Power-myymälä saa nykyistä kolme kertaa suuremmat tilat Kauppakaaren ja Turuntien tuntumasta.

Tuomisen mukaan nykyisen myymälän sijainti Itsenäisyydentiellä Jyskin naapurissa on hyvä, mutta uuden myymälän sijainti saattaa olla vielä parempi.

”Suurin syy on kuitenkin tilantarve. Uuteen myymälään on mahdollista saada paljon enemmän kaikkea esille. Vaikka ihmiset netistä hakevatkin tietoa, haluavat useammat nähdä tuotteen livenä ennen ostopäätöstä”, hän sanoo.

Tuomisen mukaan uuden myymälän rakennustöiden piti alkaa jo aiemmin, mutta Ukrainan tilanne on vaikeuttanut joidenkin rakennusmateriaalien saatavuutta. Hän toivoo, että joulukauppaa pääsisi tekemään jo uusissa tiloissa.

”Se on tavoite, mutta ei minun maailmani siihen kaadu, jos saamme myymälän ovet auki alkuvuoden puolella.”

Tontille, uudelle rakennukselle ja tuotevalikoiman laajentamiselle muodostuu yhteensä noin 1,8 miljoonan euron hintalappu.

”Onhan tämä liki kahden miljoonan hanke aivan hullumainen investointi, mutta minä uskon Sastamalaan kauppapaikkana”, Tuominen tuumaa.

Vuodesta 1981 kodinelektroniikkakauppiaana toimineen Tuomisen tulevaisuudenuskoa ovat lisänneet Sastamalaan tehdyt muut suuret investoinnit ja positiivinen ”pöhinä”.

”On mahtavaa, että Prisma tuli paikkakunnalle ja meillä on Vammalassa nyt kaksi hypermarkettia.”

”Ja kuinka voikin niin hyvä tuuri käydä, että Puuilossa koettiin S-marketilta tyhjäksi jääneet tilat juuri heille sopiviksi.”

Tuominen korostaa, että kokonaisuutena Sastamalan palvelutarjonta on erittäin monipuolinen.

”Vielä kun saataisiin se uimahalli, niin mitään ei meiltä enää puuttuisi”, hän naurahtaa.

Jätä kommentti