VaLePan kärsivällisyys ei pysynyt, Hurmos maksoi kalavelat

Karelian Hurmos - VaLePa 26.11.2022
VaLePa ja Karelian Hurmos. Kuva: Suomen Lentopallo.

Mestaruusliigassa VaLePa kärsi tappion erinomaisesti pelanneelle Karelian Hurmokselle. Ottelu päättyi isäntäjoukkueelle 3-1 (18-25, 25-20, 25-22, 25-21).

Ensimmäinen erä oli selkeää VaLePan hallintaa. Toisen erän alun jälkeen pelin kulku muuttui. VaLePan syöttö helpottui. Hakkuri Urpo Sivula jäi vähän yksin hyökkäyspelissä. Vaihdotkaan eivät muuttaneet suuntaa.

”Kaikki kunnia Hurmokselle, oli nälkäisempi porukka. Tyydyttiin vähän siihen ensimmäiseen erään, olisi pitänyt kiristää vauhtia ja pitää fokus”, analysoi Urpo Sivula, joka palkittiin VaLePan parhaana.

”Me lopetettiin oman tyylinen pelaaminen, kuten aggressiivinen hyökkääminen, toisessa erässä”, kertasi Janne Kangaskokko. ”Ei pysynyt kärsivällisyys”, hän sanoi.

VaLePa kohtaa sunnuntaina Savo Volleyn Siilinjärvellä.