LP-Vampulalle odotettu puhdas voitto

LP-Vampula - OrPo 22.1.2023
LP-Vampula. Kuva: Antti Kaskinen.

Mestaruusliigassa LP-Vampula nappasi kauden ensimmäisen puhtaan voiton. Oriveden Ponnistus kaatui 3-0 (25-22, 25-18, 25-22).

LP-Vampulan ote oli koko ottelun ajan pirteä. Joukkue käytti järkeä, mutta sillä oli myös onnea.

Ensimmäinen erä kääntyi Lp-Vampulalle jo tilanteessa 18-15. Vaikka OrPo hengitti niskaan vielä loppumetreillä, sille ei annettu erän avaimia. Toisessa erässä joukkueet tahkosivat pisteitä tasatahtia. Tilanteessa 16–12 LP-Vampula
osoitti vahvuutensa ja vei erän maaliin asti. Kolmas erä alkoi kotijoukkueen johdolla, mutta OrPo tuli tasoihin tilanteessa 12-12 ja otti komennon tilanteessa 17-18. LP-Vampula ei kuitenkaan luovuttanut, vaan tasoitti ja meni ohi.

”Ei treenisalilla pystytä tässä välissä ihmeitä tekemään. Asenne ja voittamisen halu oli kohdillaan”, sanoi LP-Vampulan parhaana pelaajana palkittu Henna-Riikka Minkkinen.

”Tämä ei ollut mitään loistavaa lentopalloa, mutta emme antaneet periksi”, luonnehti päävalmentaja Ziga Kos. ”Jokainen voitto on tärkeä. Tämä voitto auttaa meitä pääsemään taas omaan pelitapaamme kiinni. Peli on aina peli, mutta harjoituksissa käydyt asiat pitää pystyä tuomaan mukaan peliin”, hän jatkoi.

LP-Vampulalla on vielä yksi liigapeli ennen Suomen Cupin välierää.

Tilasto