Kiikoinen vei Sastamalan pesismestaruuden – KiiMan päivän mottona ”revi, raasta ja runno”

Puulaakipesiksen mestarit 2023 Kiikoisten Maila.

Sastamalan pesäpallon puulaakisarjan lopputurnaus pelattiin lauantaina Varilassa kauniissa syysauringon paisteessa. Lopputurnaukseen tiensä raivasivat Kiikoisten Maila (KiiMa), Nurmeksen Sep-pot, Pesis-Ukot ja Tyrwään Pesis Team (TPT). Näistä KiiMa nappasi voittopokaalin lauantaina itselleen vuoden tauon jälkeen.

Ensimmäisessä välierässä runkosarjan voittanut KiiMa kohtasi neljänneksi sijoittuneen Pesis-Ukot. KiiMan päivän motto ”Revi, raasta ja runno” pääsi heti käyttöön, sillä Pesis-Ukot jäivät ottelussa ilman juoksuja tuloksen ollessa peräti 20-0. Toinen välierä runkosarjan kakkosen ja kolmosen eli TPT:n ja Nurmeksen Sep-pojen välillä oli tasaisempi. Siinäkin voittaja TPT oli sisäpelissä vahvempi juoksuin 7-2.

Pronssipelissä askel painoi Ukoilla enemmän ja Sep-pot jättivät ”vanhat konkarit” ilman mitalia. Pronssipelin tulos oli 20-5 Sep-pojen hyväksi.

Finaalissa kohtasivat viime vuoden tapaan KiiMa ja TPT. Kiikoisten pelaajat lähtivät hakemaan revanssia viime vuoden ottelusta, jossa TPT:n onnistui viedä mestaruuden juoksun erolla. Nyt loppuottelun toinen vuoropari oli KiiMan totaalista näytöstä. Se voitti ottelun lopulta juoksuin 13-7. Voitonjuhlat saivat alun kentällä myös kannustamaan saapuneiden Kiikoisten fanien iloksi.

 • Tuntematon

  On hienoa että liikuntaa edistetään tällä tavalla. Muitakin mahdollisuuksia olisi. Esimerkiksi vähennetään koulukuljetuksia toisesta päästä jotta lapset kävelisivät joka päivä. Kouluissa olisi hyvä olla ns. välituntilenkki jonka pystyy kiertämään välitunnin aikana.
  Toivottavasti myös limi ja karamelliautomaatit on jo poistettu kouluista. Myös sähköskuutit vähentävät liikkumista.
  Miksikö näin? Diabetes lisääntyy hurjaa vauhtia ja sen hoito onkin tyyriinpää hommaa.
  Toisaalta jos on sitä mieltä että elinikää voidaan laskea niin diabetes on oiva keino, 5-15 vuotta saadaan helposti elinajasta pois.
  Verensokerin mittaus on sen verran halpaa että sillä pitäisi koululaisia ja nuoria työntekijöitä seuloa jotta päästäisiin ajoissa sairauden torjuntaan.

Kommentointi ei ole käytössä.