Mirja Kannistosta Vammalan Eläkkeensaajien uusi puheenjohtaja

Mirja Kannisto on Vammalan Eläkkeensaajien uusi puheenjohtaja.

Vammalan Eläkkeensaajien syyskokous pidettiin 13. marraskuuta Vammalan Seuratalolla. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Mirja Kannisto. Mirja on toiminut Vammalan Eläkkeensaajissa vuodesta 2017 lähtien ja hallituksessa vuodesta 2019. Hän on ollut muun muassa yhdistyksen vastuullinen taloudenhoitaja ja taitava emäntänä sekä ahkera kerho-ohjaaja.

Vuoden 2024 hallituksen varsinaisiksi jäseniksi valittiin yhdistyksen puheenjohtajuutta seitsemän vuotta hoitanut Paula Mattila (varapj.), Sinikka Sisto (sihteeri), Leena Heino (emäntä), Raija Toivo (matkavastaava), Ulla Nieminen (uusi), Sinikka Taimi, Sirkka-Liisa Nieminen ja Seppo Hakala.

Varajäseniksi valittiin Arvo Heino, Anne Keskinen, Anja Yli-Hukka (uusi), Aila Koivuniemi (uusi), Merja Aalto, Terttu Karppanen, Sinikka Saarela ja Hilkka Kuusisto.

Sastamalan vanhusneuvostossa jatkaa Paula Mattila, varalla Seppo Hakala.

EKL:n Pirkanmaan Piirin piiriedustajiksi valittiin Mirja Kannisto, Paula Mattila ja Sinikka Sisto. Mirja on myös piirihallituksessa varajäsenenä, sekä TSL:n Vammalan seudun opintojärjestön hallitusehdokkaana.

Syyskokouksessa oli paikalla 37 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Sinikka Saarela.

Vammalan Eläkkeensaajia Kaalisaaressa virkistäytymässä syksyllä 2023.

”Jokaiselle mieluista tekemistä”

Vammalan Eläkkeensaajat ry on vireä 52-vuotias puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö, joka tarjoaa jäsenilleen sosiaalista kanssakäymistä. Se järjestää kulttuuri-, harraste- ja muuta virkistystoimintaa.

Toiminnallamme pyrimme siihen, että mahdollisimman moni yhdistyksemme jäsen pysyisi sekä henkisesti että fyysisesti toimintakykyisenä mahdollisimman pitkään. Viikoittain kokoontuvissa seitsemässä eri harrastekerhossa löytyy varmasti jokaiselle mieluista tekemistä.

Yhdistyksemme jäsenmäärä on jo usean vuoden ollut noin 200, vaikka luonnollista poistumaa on, niin uusia innokkaita jäseniä tulee kiitettävästi mukaan toimintaan.

Valtakunnallinen etujärjestömme on puoluepoliittisesti sitoutumaton, Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry. Se toimii eläkkeensaajien edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden toteutumisesksi.

Tekstin ja kuvat toimitukseen lähetti Paula Mattila.

Juhannusvihtojen tekoa Levolla.