Vammalan ja Äetsän Yrittäjät yhdistyvät – Uudeksi nimeksi Sastamalan Yrittäjät

Kuvassa yhdistyksen uusi puheenjohtaja Mika Valtonen ja väistyvä puheenjohtaja Sampo Satimus. Kuva: Inkeri Valtonen.

Vammalan ja Äetsän yrittäjäyhdistykset laittavat hynttyyt yhteen. Asiasta kertoo Vammalan yrittäjien hallitus medialle lähettämässään tiedotteessa.

Yhdistymissopimuksen osana yhdistyksen nimi muuttuu muotoon Sastamalan Yrittäjät.

”Aloite nimenvaihtoon tuli Äetsästä, jossa jo yli 40 vuoden ikään ennättänyt yrittäjäyhdistys lakkautetaan. Yhdistymissopimuksen osana tällainen toive esitettin”, tiedotteessa kerrotaan.

Vammalan Yrittäjillä on pitkä historia yrittäjien edunvalvojana. Perinteikäs yhdistys on nähnyt monenlaisia muutoksia niin yrittäjäkentässä kuin yhteistyökumppanien puolellakin.

Kun Vammalan kaupunki vuonna 1965 perustettiin, oli Vammalan yrittäjäyhdistys toiminut jo 34 vuotta. Kun Vammalassa vaihdettiin tienviitat Sastamala-kylteiksi vuonna 2009, jäi yhdistys kuitenkin yhä Vammala-nimiseksi.

”Nyt vuoden 2023 lopussa on aika Vammalan Yrittäjien seurata kaupungin esimerkkiä ja vaihtaa nimeä paremmin toimialuettaan kuvaavaan  Sastamalan Yrittäjät -muotoon.”

”Toivomme kaikki, että yhdessä voimme entistäkin vahvempina edistää yrittäjyyttä Sastamalassa yhdessä kumppaneidemme kanssa”, Vammalan yrittäjien hallitus viestii.

Vammalan yrittäjät kertoi jo aiemmin hallitusvalinnoistaan ensi vuodelle. Uutena puheenjohtajana aloittaa Mika Valtonen. Yhdistyminen Äetsän yrittäjäyhdistyksen kanssa ei tuo muutoksia valittuun hallituksen kokoonpanoon, kertoo Valtonen Alueviestille.

”Uusi hallitus on valittu ja siinä vaikuttaa myös Juha Junnila, joka on aiemmin ollut Äetsän hallituksessa”, Valtonen toteaa.

Yhdistymisen myötä paikkakunnan yrittäjäyhdistysten määrä vähenee viidestä neljään. Sastamalan Yrittäjien lisäksi alueella toimivat Kiikoisten Yrittäjät, Mouhijärven Yrittäjät ja Suodenniemen Yrittäjät.