Pirkanmaan perusväylänpidon rahoitustaso maakuntahallituksen mukaan riittämätön

Päällystystyö.

Maakuntahallitus katsoo, että Pirkanmaa on jäänyt selvästi jälkeen valtakunnallisissa tieinvestoinneissa. Perusväylänpidon rahoitustaso nähdään riittämättömäksi.

Pirkanmaalla on tarve noin 350 kilometrin vuosittaisen päällystysohjelman toteuttamiseen, jotta huonokuntoisten päällystettyjen teiden määrä ei kasvaisi. Maakunta on liikennejärjestelmän keskeisimpiä solmukohtia.

Lisärahoituksesta huolimatta huonokuntoisten teiden teiden korjausvelkaa saadaan lyhennettyä alle 30 kilometriä.

 • Mullikuhnuri

  Ei hätää! Ministeri Satonen lupasi jo ennen eduskuntavaaleja edistää Sastamalan tieyhteyksien parantamista. Työ onkin alkanut jo reippaasti; nyt valaistaan Vammalan ja Huittisten väliset metsät. Ei tarvitse enää odotella pimeässä hinausautoa, jos oma auto hajoaa hoitoa vaille jäävän tien kuopissa. Lisää valoa tarvitaan muuallekin, valaistuksella korjattavia teitä riittää. Ehkä vähän järjen valoakin tarvittaisiin lisää.

 • jukkakeskinen

  Kullimuhnuri jatkaa edelleen nimimerkin takaa viisasteluaan aivan kun ei tietäisi miksi valaistus rakennetaan. Voi tietty ollakin ettei tiedä. Järjen valon puuttuminen on todennäköisin syy siihen ymmärtämättömyyteen.

  • Mullikuhnuri

   Nauti nyt se pikkanen kahvisi ja ryhdy siivoamaan Fb-tiliäsi. Pelkkää myötähäpeää aiheuttavaa valitusta ja rasismia ilman tykkäyksiä ja kavereita. Katkeroitunut syrjäkylän vanhus. Ei sinun kanssasi kannata keskustella. Täältä tähän.

   • trulli

    Mullikuhnuri on suhmuroiva besserwisser, joka ottaa selvää jopa siitä, minkä kokoisen kahvin joku hänen mielestään väärää puoluetta tai uskontoa edustava henkilö nauttii!

   • Jerry

    Mullikuhnuri on oman alansa ehdoton taitaja, mitä tulee toisten vähättelyyn, nimittelyyn, nälvimiseen, vääristelyyn ja harhaanjohtamiseen.
    Lienevät vasemmiston kannattajan myötäsyntyisiä ominaisuuksia?

   • Mullikuhnuri

    Mitä faktoja sinulla on kertoa kauhukabinettihallituksen leikkauksista infran kunnossapitoon, ammattikoulutukseen, aikuiskoulutukseen ja korkeakoulutukseen? Huoltosuhteen heikkenemisen kiihdyttämiseen? Terveydenhoitopalveluiden hinnalla, johon kaikilla ei ole enää varaa? Lääkkeiden omavastuun nostoon, niiden hinnan nousuun alvin noston vuoksi? Vanhusten hoidon heikentämiseen, kotihoidon eli heitteillejätön lisäämiseen?

Jätä kommentti