Sastamalassa kymmenen äänestyspaikkaa vaalipäivänä, oma kerrottu äänioikeusilmoituksessa

Vaalit, äänestys
Vaalit. Kuva: Hanne Salonen / Eduskunta.

Europarlamenttivaalien vaalipäivä on sunnuntaina. Vaalihuoneistot avautuvat aamuyhdeksältä.

Sastamalassa äänestyspaikkoja on kymmenen eri puolilla kaupunkia. Äänestysalueittain jaetut vaalihuoneistot ovat Vammalan lukiolla, Äetsän kirjastolla, Äetsän koululla, Muistolan koululla, Suodenniemen Urheilutalolla, Mouhijärven kirjastolla, Karkun koululla, Stormin koululla, Tyrväänkylän koululla ja Toukolan koululla.

Varsinaisena vaalipäivänä saa äänestää vain omassa äänestyspaikassa. Se on kerrottu äänioikeusilmoituksessa, joka on toimitettu joko postitse tai sähköisesti. Jos oma äänestyspaikka on esimerkiksi Tyrväänkylän koulu, ei äänestämässä voi käydä Äetsän kirjastossa.

Vaalihuoneistot sulkeutuvat iltakahdeksalta.

Europarlamenttivaaleissa äänestämisestä on ohjeita kaupungin kotisivuilla.

Jätä kommentti