Tyrwään Pesis Team puulaakipesiksen Sastamalan mestari – haki revanssin KiiMasta

Mestari TPT sai hymyillä märkänä, mutta puulaakipesiksen voittajana.

Varilan pesäpallopyhätössä ratkottiin puulaakisarjan voittaja lopputurnauksessa, jonne tiensä raivasivat Kiikoisten Maila (KiiMa), Mouhijärven Urheilijat (MoU), Tyrwään Pesis Team (TPT) ja Epävarmat Jossittelijat.

Ensimmäisessä välierässä KiiMa ja Epävarmat Jossittelijat tarjosivat tasaista ja mielekästä seurattavaa. Juoksuhanat aukesivat vasta ottelun kolmannessa vuoroparissa.  Ottelu päättyi lopulta KiiMan voittoon juoksuin  4-1. Toisessa välierässä kohtasivat MoU ja TPT. Ottelu oli pitkään tasainen, mutta loppupuolella TPT sai turbovaihteen silmään ja juoksuero kasvoi hetkessä. Ottelu päättyi lukemin 14-5 TPT:n voittoon.

Pronssiottelussa MoU onnistui voittamaan Epävarmat Jossittelijat juoksuin 11-3, mutta helpolla ei Jossittelijat antaneet periksi, vaan taistelivat viimeiseen palloon saakka.

Finaaliottelussa kohtasivat myös viime vuoden finaalipari KiiMa ja TPT. Viime vuonna KiiMa nappasi mestaruuden ja TPT lähti hakemaan revanssia. Jännittävä ottelu päättyi TPT:n voittoon juoksuin 5-1. Mestaruus oli TPT:n historian viides.

Jätä kommentti