LP-Vampulalla hermostunut kotiavaus

LP-Vampula - LP Viesti, 6.10.2024
LP-Vampulan otteista näkyi hermostuneisuus. LP Viesti vei ottelun. Kuva: Antti Kaskinen.

Naisten Mestaruusliigassa LP-Vampula kohtasi kauden ensimmäisessä kotiottelussa LP Viestin Salosta. Vieraat veivät voiton 0-3 (16-25, 19-25, 18-25).

Ensimmäinen ja toinen erä alkoivat tasaisesti, mutta sitten LP Viesti meni menojaan. Kolmannessa erässä LP-Vampula esitti hyviä otteita. Johtoasema kuitenkin suli pariin virheeseen.

Kauden ensimmäinen ottelu kotisalissa ja kova vastustaja oli LP-Vampulalle jännittävä yhdistelmä. Hermostuneisuus paistoi monesta pelaajasta.

”Olemme harjoitelleet paljon ja tiedämme nyt, mihin pitää panostaa seuraavaan otteluun”, sanoi Jovana Biberdžić, joka palkittiin LP-Vampulan parhaana. ”Meillä on hyvä joukkue ja paljon potentiaalia”, hän jatkoi.

”Tiesimme vastustajasta kaiken jo harjoituspelien perusteella, joten he tiesivät myös, mitä voivat meiltä odottaa”, totesi päävalmentaja Stefan Paunovic. ”Peli oli hermostunutta, emmekä toimineet niin kuin oli sovittu”, hän harmitteli.

Ongelmia päävalmentaja tunnisti hyökkäyksessä ja vastaanotossa. ”Oikeastaan kaikissa elementeissä”, hän kuvaili. ”Jos haluamme menestyä, kaikkea pitää korjata”, näkee Stefan Paunovic.