Joulun makuja herkkulautasella, suolaiset tortut tuovat vaihtelua joulupöytään

Suolaisen joulutortun voit päällystää smetanalla, mädillä, punasipulilla ja tillillä.

Joulun aika on herkkuja täynnä. Pikkujoulujen näyttävimmän herkkulautasen kokoamista määrittelee vain oma mielikuvituksesi. Kokoa lautaselle esimerkiksi persimonia, viinirypäleitä, juustoa annospaloiksi leikattuna, leikkeleitä, ilmakuivattua kinkkua, keksejä ja pipareita. Erillisiin kippoihin voi laittaa pähkinäsekoitusta, erilaisia hilloja, oliiveja ja pieniä maustekurkkuja…

Entä oletko jo testannut suolaisia joulutorttuja? Valmiista torttutaikinasta loihdit maukkaan suolaisen tarjottavan kahvipöytään. Tee taikista torttuja ilman hilloa ja päällystä jäähtyneet tortut smetanalla, mädillä, punasipulilla ja tillillä.

Persimonia, viinirypäleitä, juustoja… Miltä sinun herkkulautasesi näyttäisi?