Herkkujuustolan Salotalossa pääsee kokemaan fine dining-elämyksiä kesällä – yhteistyökumppanina maineikas Hella ja Huone

Tamperelainen ravintola Hella ja Huone sekä sastamalalainen Herkkujuustola järjestävät tulevana kesänä yhteistyössä ainutlaatuisen
tapahtuman, jossa Hella ja Huoneen viimeistelty fine dining-elämys toteutetaan keskellä Pirkanmaan
kauneinta maaseutua. Tapahtumapaikkana toimii Mouhijärvellä sijaitseva, Herkkujuustolan yrittäjäpari Jenni ja Peter Dörigin
omistuksessa oleva Salotalon 200-vuotias maatilamiljöö.
Ajatus tapahtuman järjestämiseen on lähtenyt ravintoloitsija-keittiömestari Ilmari Saarikosken ja
Herkkujuustolan pitkään jatkuneesta, hyvästä ja tiiviistä yhteistyöstä, jonka tiimoilta on aiemmin järjestetty
muun muassa juusto ja viini-illallinen Hella ja Huoneessa.

Salotalon pihapiiriä

Inspiraatiota tapahtuman menuun ammennetaan vahvasti suomalaisesta perinneruuasta, ja raaka-aineet
hankitaan paikallisilta pientiloilta ja -toimittajilta, sekä ympäröivästä luonnosta. Luonnollisesti näkyvä roolinsa
menussa on myös Herkkujuustolan juustoilla.
Elämys viimeistellään eurooppalaisilla huippuviineillä, sekä kotimaisen juomatuotannon parhaimmistolla.

Tapahtuma järjestetään pop-upina juhannusviikolla. Hinta sisältää pitkän menun juomineen. Tampereen keskustasta järjestetään kuljetus Salotalolle ja takaisin sitä tarvitseville.

Hella ja Huone on Tampereen keskustassa, Aleksanterinkadulla sijaitseva fine dining-ravintola, jolla on pitkä ja
maineikas historia Tampereen ravintolakartalla.
Ravintolaa on vuodesta 2018 luotsannut keittiömestari Ilmari Saarikoski, jonka Saarikoski-ravintoloihin kuuluvat myös
italialainen ravintola Piemonte, lounas- ja tilausravintola Koski, Saarikoski-catering, sekä vappuna avautuva Riihi BBQ.