Pimatic Oy tarjoaa kiinnostavaa työmahdollisuutta – ”Haemme työntekijöitä, joilla on halu kehittyä huippuosaajiksi”

Tehdaspäällikkö Aki Keskinen kertoo, että työntekijöillä on käytettävissään uusinta mahdollista tekniikkaa. Uusin Fanuc-robotti on kankittu aivan hiljakkoin Pimaticille turvallisuus on ykkösasia ja siitä pidetään hyvää huolta.

Huittisissa toimiva Pimatic Oy tunnetaan kekseliäisyydestään ja ongelmaratkaisukyvystään.

Suomen johtavan sovelletun pneumatiikan ja matalapainehydrauliikka valmistajan vahvuus on innovatiivinen suunnittelu ja tuotekehitys.

”Tuotteet on kattavasti testattu ja jäljitettävissä laatuleiman avulla. Sloganimme on, että osaamisemme alkaa siitä, mihin se muilla loppuu.

Materiaalit on valittu siten, että ne kestävät vaativissakin olosuhteissa”, kertoo tehdaspäällikkö Aki Keskinen.

Kuten korkealaatuisiin tuotteisiin, yhtiö panostaa myös työntekijöidensä hyvinvointiin.

”Meillä on paljon pitkiä työuria, pisimmät ovat yli 40 vuotta. Työilmapiiri on hyvä, ja pidämme työntekijöistämme hyvää huolta. Työnantajana olemme joustavia, ja huomioimme erilaiset elämäntilanteet, kuten perheellisten haasteet”, linjaa Keskinen.

Tuotteet vaativat erikoisosaamista.

Työhyvinvointia ylläpitävät osaltaan hyvä vakuutusturva, kattavat työterveyspalvelut sekä esim SmartumPlus ja polkupyöräetu. Työhyvinvointitutkimukset osoittavat, että Pimaticilla todella viihdytään.

Erityismaininnan ansaitsee myös tuotantolaitoksessa sijaitseva oma ruokala.

”Ruoka valmistetaan omassa keittiössä itse alusta loppuun saakka, ja mukana on myös aasialaista twistiä”, paljastaa Keskinen.

Henkilökunta arvostaaa hyvää ja terveellistä ruokaa ja mahdollisuuttta ruokailla työpaikalla.

Teemu Ketola tarkkaavaisena työnsä ääressä.

”Tällä hetkellä tarvitsemme tiimiin uusia osaajia, sillä osa työntekijöistä on eläköitymässä”, sanoo Aki Keskinen.

”Tarjoamme kiinnostavan työmahdollisuuden, sillä toimimme erikoisalalla, jossa suunnittelemme tuotteet asiakkaiden kanssa läheisessä yhteistyössä”, selvittää puolestaan Pimaticin toimitusjohtaja Satu Rautavalta.

”Kehitämme tuotteet asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Olemme kasvaneet vuosien varrella vahvaksi toimijaksi – ja meillä on edelleen kasvutavoitteita”, Rautavalta kertoo.

Kotimaanmarkkinoiden lisäksi tuotteista kolmasosa menee vientiin.

”Tavoitteena on jatkossa kasvattaa suoraviennin osuutta edelleen.”

Pimaticin ratkaisuja menee myös ajoneuvo- ja kuljetusalalle.

Aki Keskinen ja Satu Rautavalta tietävät Pimaticin olevan ammatillisesti erinomainen paikka kehittää osaamistaan.

”Haemme sitoutuneita työntekijöitä, joilla on halu kehittyä huipputekijöiksi. Meillä on täällä todella ammattitaitoinen ja kokenut porukka -sellainen yhteen hiileen puhaltamisen meininki”, he painottavat.

Pimaticin valmistamia ratkaisuja toimitetaan paperi- ja kaivosteollisuuteen, ajoneuvo- ja kuljetusalalle sekä energia- ja prosessiteollisuuteen.

”Jo pitkään olemme ratkaisseet asiakkaidemme haasteita, ja kaikkiaan yhtiö on toiminut 50 vuotta. Kehitymme jatkuvasti asiakkaidemme mukana, ja oma suunnittelu on olennainen osa prosessiamme. Suunnittelun lisäksi teemme myös testausta ja toimintaamme ohjaavat tiukat laatuvaatimukset sekä ISO 9001- ja ISO 14001-johtamisjärjestelmät”, Rautavalta mainitsee.

Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat Pimaticille tärkeitä asioita.

”Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen – kierrätämme jätteemme sekä seuraamme ja pyrimme vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia.”

Jätä kommentti