Voitokas ilta Oulussa: VaLePa välieriin

Tiistai-illan voiton myötä Vammalan Lentopallo jatkaa Mestaruusliigan välieriin. Etta kaatui kotonaan Oulussa luvuin 0-3.

Ottelun alku kuljettiin Vammalan Lentopallon asettamissa askelmerkeissä. Erän päätteeksi tauluun kirjattiin VaLePan hyväksi lukemat 17-25.

Toisen erän kotijoukkue aloitti vahvasti. VaLePa kuroi kuitenkin kaulan umpeen ja lopullisesti kokosi rivinsä ensimmäisellä teknisellä aikalisällä. Toinen erä VaLePalle 18-25.

Oulun Etta oli karata kolmannessa erässä, mutta lähellä kalkkiviivoja VaLePa onnistui komeasti kääntämään kelkan. Kolmas erä VaLePalle 23-25 ja koko ottelu 0-3.

Voitokas oli VaLePalle koko puolivälieräsarja. VaLePa päätti sen kolmanteen otteluun voitoin 3-0.

Vammalan Lentopallon vierasottelut kuulet Iskelmä Sastamalan taajuuksilta. Aikataulu päivitetään Alueviestin verkkolehden etusivulle.