Taikayöntien lumo palkittiin Joutsenten reitin vuoden hankkeena

Taikayöntien lumo, Niina Aalto, Saila Valkeaniemi
Vuoden hankkeen kiertopalkinnon vastaanottivat Satakunnan ammattikorkeakoulusta hankevetäjä Niina Aalto ja tutkimuspäällikkö Saila Valkeaniemi.

Leader Joutsenten reitin vuoden parhaana hankkeena on palkittu Taikayöntien lumo. Tunnustus julkistettiin yhdistyksen vuosikokouksessa Punkalaitumella.

Joutsenten reitin hallitus toteaa hankkeen uudistaneen yhden maamme vanhimman matkailutien brändin ja ilmeen 2020-luvulle. Lumoavat verkkosivut on julkaistu myös englanniksi. Matkailutie on juuri saamassa uudet tienvarsiopasteet.

Hanke on synnyttänyt uutta yhteisöllisyyttä ja yhteistyöverkostoja tien varteen Huittisten, Punkalaitumen ja Urjalan kuntien alueelle. Joutsenten reitin rahoittajakumppanina alueiden välisessä hankkeessa on toiminut Leader Pirkan helmi.

Jätä kommentti