Huittisten Yrittäjät: ”Uuden uimahallin käyttöä on tehostettava”

Huittisten Yrittäjien mukaan kaupungin vetovoimatekijän eli uuden uimahallin käyttöä on tehostettava. Tiistaina koolla ollut yrittäjien hallitus keskusteli uimahallin aukioloajoista ja laati aiheesta kannanoton.
”Huittisiin on saneerattu kuudella miljoonalla eurolla uusi, nykyaikainen uimahalli, joka antaa huittislaisille uuden mahdollisuuden erottua naapurikunnista parempana palvelukaupunkina sekä toivottaa tervetulleeksi muiden kuntien asukkaat käyttämään näitä palveluja. Uintimatkaan yhdistetään usein muun muassa kaupoissa käyntiä, ruokailuja ravitsemusliikkeissä sekä autojen tankkausta. Nyt tämän vetovoiman hyödyntämisen esteenä on, että uimahalli on suljettuna sunnuntaisin. Monelle kuluttajalle sunnuntai on tärkeä mahdollisuus rentoutua perheen kanssa ja viettää aikaa yhdessä. Huittislaiset lapsiperheet suuntaavat nyt muualle hakemaan näitä palveluja. Näin kulutus ohjautuu kaupungin ulkopuolisiin palveluihin. Miksi kuuden miljoonan investointia ei hyödynnetä ja pidetä uimahallia avoinna sunnuntaisin”, kannanotossa kysytään.

Yrittäjät muistuttavat, että olisi järkevää käyttää uimahallia siinä laajuudessa, johon se on suunniteltu. Sunnuntain aukiolosta tulisi tehdä kannanoton mukaan kokeilujakso, jonka jälkeen käyttöaste näyttäisi miten palvelua on käytetty. Yrittäjät toivovat, että aukioloaikoja tarkasteltaisiin kokonaisuutena kävijätilastojen osalta ja löydettäisiin optimaalinen aukioloaika käyttöasteen mukaan. ”Huittisten vetovoimaisuuden kasvattaminen on yhteispeliä kaikkien toimijoiden osalta”, yrittäjät painottavat.

Hallissa on aina yhdestä kolmeen uimavalvojaa.

  • Pekka Kekki

    Olisi hieno asia jos uimahalli olisi sunnuntaina auki 12-18 Huittisissa.
    Huittisten uimahalli on kahdestakymmenestäseitsemästä uimahallista paras, jossa olen käynyt.

    • Nimetön

      Samaa mieltä Pekan kanssa! Huittisten yrittäjät on ihan oikeella asialla

  • Nimetön

    Määkin käyn usein sunnuntaisin huittisissa soppailemassa ja varmaan käytäis lasten kanssa uimassakin jos siihen olis mahdollisuus. Kannatan esitystä!

  • Nimetön

    kiitos Huittisiin kun me sastamalalaiset saaraan käyrä siä teillä uimasa ja keilaamasa!

  • Nimetön

    Tyypillistä tyhmää huittislaista lanttuaivoisuutta päättäjissä. Ensin rakennetaan hieno ja kallis uimahalli ja sitten typerillä aukiolo-ajoilla estetään sen järkevä käyttö. Näitä järki-ihmisiä lisää kaupungin asioista päättämään, niin ei ole sanonta väärään osunut; hullu mies (tai nainen) Huittisista. Olisi mielenkiintoista tietää nimeltä, kenen päässä näin viisaita päätöksiä oikein syntyy – tietäisi vastaisuudessakin heitä varoa ja kaukaa kiertää.

  • täysin nimetön

    minusta aukiolo sunnuntaina olisi hyvä klo 10-18.

    Isommilla paikkakunnilla riittää hyvin porukkaa sunnuntaiuinnille jo klo 8 ja arkisin klo 6.
    Kiitos hienosta kuntosalista ja hyvästä uimahallista.
    Kahviosta olisi kiva saada muutakin kuin karkkia ja pullaa. esim. gainomax tai joku muu terveellinen välipala(ruisleipä?) olisi asiaa. Tämä on kuitenkin kehu hyvästä uimahallista.

Kommentointi ei ole käytössä.