Sastamala salkuttaa kiinteistöt

Kaupungin rakennettujen kiinteistöjen salkuttaminen etenee Sastamalassa. Kiinteistöt on esityksessä jaettu seitsemään salkkuun.

Omat salkkunsa on esimerkiksi tehokkaassa palvelutuotannon käytössä oleville kuin myytäville tai purettaville rakennuksille. Salkutuksen ideana on kunnossapidon, peruskorjauksen ja muun kiinteistönjalostuksen suunnittelun ohjaaminen.

Salkutusesitys on maanantaina kaupunginhallituksen käsiteltävänä.

Sastamalan kaupungin rakennettujen kiinteistöjen salkut (linkki kaupungin kotisivuille)

  • Nimetön

    Tuleekos uusia päällikkövirkoja esim. joka salkulle oma johtaja.

  • Nimetön

    Totta vissiin. Hienoa – näin työllisyyttä kohennetaan. Seitsemän johtajaa, seitsemän sihteeriä, seitsemän kiinteistöpäällikköä ynnä heidän apulaisensa tekemään ne työt.

  • Nimetön

    Olisiko meidän kaikkien kaupunkilaisten tärkeää ensisijaisesti lukea nuo listat ja katsoa mitä rakennuksia ja kiinteistöjä on poistumassa kaupungin alueelta ja mihin kaikki toiminnot ja palvelut ovat siirtymässä.

  • Nimetön

    Onkos salkutuksessa tarkistettu, mitä velvoitteita kaupungilla jo nyt on rakennusten ylläpitoon. Esimerkiksi Kiikan kirjasto on salkussa 4, eli rakennusta ei kehitetä eikä sen kuntoa ylläpidetä. Kiikan kirjasto on kuitenkin asemakaavalla suojeltu rakennus, joten kaupungilla on velvollisuus huolehtia sen arvojen säilymisestä ja aktiivisesta kunnossapidosta. Samoin Kiikan opistotalo on salkussa 3, jossa vain välttämätön kunnossapito tehdään. Tämäkin rakennus on samoin asemakaavalla suojeltu (vastaava merkintä kuin Pukstaavissa!!). Luultavasti salkutus sisältää paljon muitakin virheitä ja ristiriitaisuuksia, mikä kielii kiireisestä ja yksipuolisesta valmistelusta.

  • Hyvää tässä on että tällainen

    salkutus on ylipäätään tehty…

    Huonoa samasta syystä….ja nuo virheet kuten edellä todettu…

    samoin onko mahdollisuus siirtyä esim salkusta 6 salkkuun 1 🙂

Kommentointi ei ole käytössä.