Tähtirannan rakentaminen varmistui – asuntoja Liekoveden rantaan

Pohjola Rakennus Oy Häme aloittaa Asunto Oy Sastamalan Tähtirannan rakentamisen Sastamalan keskustaan. Tähtirannassa on yhteensä 37 asuntoa, joista 26 ovat kerrostaloasuntoja ja 11 yksitasoisia rivitaloasuntoja. Asunnoista aukeaa näkymät Liekoveden Roismalanlahdelle. Hankkeen kokonaisarvo on noin 7,7 miljoonaa euroa.

Rakentaminen käynnistyy huhtikuussa ja työt valmistuvat toukokuussa 2016. Työt alkavat vanhan maidontarkastamon tontilla purkutöillä.

”Sastamalassa on jotain poikkeuksellisen hienoa. Tämän kohteen halutaan rakentuvan. Minusta on ajoittain tuntunut, että juuri asunnon varanneet asiakkaat ovat tässä hankkeessa ne, jotka lopulta päättivät rakentamisen käynnistämisen”, hankekehitysjohtaja Harri Kiviranta kertoo.

Tähtiranta. Kuva: Pohjola Rakennus Oy.
Tähtiranta. Kuva: Pohjola Rakennus Oy.
  • Nimetön

    Niin viekää nyt viimeinenkin ranta missä oli vielä hyvä ulkoilla rauhassa. Sastamala mainostaa vesistöään mutta mitä sillä tekee kun kaikki rannat yksityistetään asuinkäyttöön?? Enää ei edes uimarannalle pääse ilman että töllötetään ikkunoista.

  • Nimetön

    Kyllä rantoja riittää,santalahdenkadun kulmasta kirkolle on myös kaupungin omistamaa rantaa.

    • Ei onnistu Tyrväällä

      2016 kuntavaaleissa valittava valtuusto ja lautakuntiin ja kaupunginhallitukseen sellaiset jäsenet, jotka pystyvät päätöksiin ja vastuunkantoon..

  • Petetty Tähtitornista

    Eiköhän näitäkin kannata ostaa sitten vasta kun valmistuu, niin saa useita kymmeniä tuhansia halvemmalla. Eli käy samoin kuin Tähtitornissa ja Exlibriksessä on käynyt. Noilla hinnoilla on vielä reilusti tarjontaa valmistumisvaiheessa.

  • Nimetön

    kysykaa tatitornin asukkailta mita mielta hinta laatu suteen ovat §§§§§

  • Armeija käyty, villisika tonkii

    Kohta sitten Kaalisaaren kenttä on myös täynnä massiivisia kerrostaloja? Kauhealta näytti tuo kuva. Kaikki kaunis ja hienopiirteinen häviää kiihtyvällä vauhdilla maisemasta. En äänestä edelleenkään ketään mihinkään. Pilaajien kanssa ole helppo elää.

Kommentointi ei ole käytössä.