Kaupunki neuvottelee Äetsä-talon myynnistä

Vuonna 1977 Keikyän kunnantaloksi valmistunut nykyinen Äetsä-talo voi välttyä purkutuomiolta. Sastamalan kaupunki neuvottelee vakavasti sisäilmaongelmien takia purku-uhan alle joutuneen tiilirakennuksen myynnistä sastamalalaiselle yrittäjälle.
”Kyllä kaupunki on vakavissaan. Onhan vain hienoa, jos periaatteessa hyvin tehdylle tiilirakennukselle löytyy pelastaja yrittäjävetoisesti”, toteaa Sastamalan tekninen johtaja Jorma Tuomisto.

Neuvottelut ovat Tuomiston mukaan niin pitkällä, että esitys Äetsä-talon myynnistä saattaa tulla kaupungin Tilakeskuksen johtokunnalle toukokuussa.

Lue lisää Alueviestistä 15.4.

    • Nimetön

      ei siihen mitään kirpparia voi laittaa, kuka ostaisi homeisia tavaroita siksihän talo tyhjennettiin ja tavarat käytettiin kalliissa putsauksessa. hei haloo

  • Nimetön

    Varmalta taholta tietoa. Siihen on perusteilla homejuustola. Tulee työpaikkoja ja hyvinvointia.

    • Nimetön

      jos on aivan virheetön niin ajattelepa miten hieno paikka olisi ollut vanhainkodiksi olisi hissi ja paljon huoneita keskeinen paikka ja valtuustosalissa olisi voinut pistää vaikkapa jalalla koreasti mikä unelmapaikka mutta kun paikka sattuu sijaitsemaan entisessä äetsässä mutta seikka on saletti että kyllä me täälläkin päin vanhenemme ja tarvitsemme hoitopaikan jossakin elämämme vaiheessa ja vielä mieluummin kotiseudulta tämä on kuin saippuasarjasta peiton place

  • Nimetön

    Hevosmiehet ovat kertoneet venäläisten kiinnostuksesta perustaa miehille suunnattua maksullista hyvinvointipalvelua tarjoava hoitola.

  • Nimetön

    Huomaathan, että kyllä kansalaiset keksivät mitä mielenkiintoisempia käyttöä upealle kiinteistölle.

Kommentointi ei ole käytössä.