Pariskunta varasti vanhukselta Laviassa

Lavian keskustassa Aleksintiellä vanhusten rivitalolla vieraili keskiviikkona aamupäivällä nuorehko pariskunta asukkaan asunnossa.

Vierailun aikana tummatukkaiset mies ja nainen anastivat asukkaan lompakosta rahaa. Vierailijat pääsivät asuntoon ovikelloa soittamalla. Nainen oli pukeutunut pitkään mustaan hameeseen.

Varkautta tutkii Kankaanpään poliisi, joka pyytää soittamaan vihjeet puhelinnumeroon 0295 449 212 tai lähettämään sähköpostilla osoitteeseen kankaanpaa.tutkinta@poliisi.fi.

  • M.A numminen

    Yksittäistapaus!syrjäytyneet ihmiset tekevät epätoivoisia tekoja………antakaa enemmän rahaa pakolaisten ja muiden vähemistörotujen hyvinvointiin,kyllä valtiolla siihen varaa on.

    • Nimetön

      Ei muuten ole mikään yksittäistapaus, Laviassa on näitä rosvoja kierrellyt. Ja tuskinpa nuo siellä kävellen olivat, joten rahaa liikkumiseen löytyy. Ei vanhuksilta varastaminen mitään epätoivoista ole, erittäin raukkamaista kylläkin. Hauskasti keksitty syyttää tästäkin pakolaisia, vaikka varkaita on kiertänyt vanhusten asuinpaikoissa jo kauan, helppoja uhreja kun ovat. Tarkoitus lienee, ettei kenenkään tarvitse ottaa enää vastuuta omista teoistaan, kun meillä on nyt pakolaisia. Kannattaisiko joskus vaan katsoa peiliin ja lakata syyttämästä olosuhteita tai milloin mitäkin?

      • hildu

        -HEI ! Jospa onkin ”painovirhepaholainen” ja paikka onkin LATVIA ei siis Lavia…siltä se vaikuttaa todellakin ….

  • Nimetön

    Juuri näin, valtion täytyy antaa rahaa tarpeen mukaan. Ettei raukkojen tarttis mennä varkaisiin

  • nimetön

    joo kyllä ne pakolaiset kun pääsevät tänne tekevät kaiken näkösijä rötksijä raiskauksista varkauksiin ryöstöihin ym ym

      • nimetön

        joo varmaankin on laviassa kirrellyt aijemminkin varkaita miten niistä voi ketään nimetä ketä he ovat olleet pakolaisi tai mustalaisija latvialaisia sitten vasta kun näkee itse teossa eikös se näin mene tai pitäis ainakin mennä

    • Nimetön

      Totuus on vaan se, että kantaväestö tekee paljon enemmän raiskauksia, varkauksia ja ryöstöjä

Kommentointi ei ole käytössä.