VaLePan pukkilauma koossa, Carmody saapui Sastamalaan maanantaina

Joukkuekuva
VaLePa 2016 – 2017. Takarivi vasemmalta alkaen: 2-valmentaja Janne Kangaskokko, Peetu Mäkinen, Tommy Carmody, Upi Sivula, Mikko Esko, Joonas Oksala, Jake Guymer, Olli Kunnari. Päävalmentaja Sami Kurttila. Eturivi vasemmalta: Mauno Soro, Timo Jokinen, Jarmo Korhonen, Jesper Jylhä, Niko Kärkkäinen, Jesus Chourio.

Vammalan Lentopallon pukkilauma on koossa. Yhdysvaltalainen keskitorjuja Tommy Carmody saapui maanantaina Sastamalaan ja liittyi joukkueen harjoituksiin tiistaiaamuna.

Joukkueen voi nähdä ensimmäistä kertaa tositoimissa torstaina 1. syyskuuta, kun liigamiehistö ja 1-sarjajoukkue kohtaavat näytösottelussa Vexve Areenalla kello 18. Sitä ennen, kello 16.30, kohtaavat VaLePan kakkossarjassa pelaavat naisjoukkueet.

  • Nimetön

    En muista nähneeni viime kaudelta yhtään kuvaa missä ei tämä soro olisi kuvassa, mikä mahtaa olla herran rooli kun joka kuvaan tunkee, on tainnu mennä vähän pasmat sekaisin

    • Tiedoksi vain että

      huolto on joukkueen tärkein osa ja autonkuljettajaakin tarvitaan

      hyvä että herrat heiskala ja soro jaksaa vielä heilua, tuskin ovat joukkueen kalleimmat miehet…jo heidän takiaan kannattaa käydä katsomassa pelejä

      • Nimetön

        En muista nähneeni autokuskeja tai juomapullon täyttäjiä pelaajakuvissa ainakaan kiakkopuolella, joukkuekuvat ovat erikseen.Mutta jos se lisää työmotivaatiota olla joka käänteessä esillä kuten nämä vanhat herrat ovat pelaajaesittelystä lähtien niin mikä ettei, näyttää vaan koomiselta.

  • Nimetön

    Toi Soro on mies paikallaan,ja toimii huollossa! Heiskala turha heppu!leikkii jotain päälikköä vexvellä,ja muutenkin!

  • ahdasmielinen mutta kade

    Ei kukaan muu kuin tyrvääläinen kehtaa arvostella pyyteettömiä talkoo työntekijöitä ja niiden kuvissa oloa

Kommentointi ei ole käytössä.