Rinteenkin perheessä herkutellaan Kivikylällä

img_8957
Kivikylän Kotipalvaamon toimitusjohtaja Jari Laihonen (oikealla) ja tehdaspäällikkö Markku Matikkala esittelivät Antti Rinteelle ja Harri Lehtoselle Huittisten tehtaan toimintaa.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne piipahti eilen Huittisissa Satakunnan kierroksensa yhteydessä.
Rinteen visiitin tarkoituksena oli tuoda maakuntaan viestiä lähestyvistä kuntavaaleista ja aktivoida jäseniä ehdokkaiksi.
”Olemme päässeet väliin yllättävän moneen hallituksen esitykseen antamalla kovaa kritiikkiä. Menestys kuntavaaleissa vahvistaisi asemaamme oppositiossa entisestään ja asettaisi hallituksen vieläkin ahtaammalle. Siksi tuon tänään terveisiä, että nyt ei missään tapauksessa ole aika luopua, vaan nimenomaan asettua ehdolle”, hän painotti.
Kuten odottaa saattaa, SDP:n puheenjohtajalla oli tuomisinaan myös kritiikkiä hallitukselle. Sapiskaa saivat niin talouskasvuun pyrkivät toimenpiteet kuin sote-uudistus.

Huittisissa Rinne tutustui Kivikylän Kotipalvaamon nakkien ja makkaroiden valmistukseen. Toimitusjohtaja Jari Laihonen esitteli Rinteelle Kivikylän kasvutarinaa. SDP:n puheenjohtajaa hämmästytti erityisesti se, että 120 tilaa tuottaa sikoja pelkästään Kivikylän tarpeisiin. Itse tuotteet olivat Rinteelle tuttuja jo entuudestaan.
”Näissä nakeissa on ihan toisenlainen maku kuin muissa. Käypä meillä kaupassa sitten vaimo tai minä, niin Kivikylän nakkeja ostetaan aina”, hän paljasti.

Lue lisää Alueviestistä 12.10.

Jukka Pirttinen (vasemmalla) ja Antti Rinne pääsivät tutustumaan Kivikylän tehtaaseen Markku Matikkalan johdolla.
Jukka Pirttinen (vasemmalla) ja Antti Rinne pääsivät tutustumaan Kivikylän tehtaaseen Markku Matikkalan johdolla.

Kommentointi ei ole käytössä.