Ville Vehkalahti Laviasta on Nuori porilainen – ”Tuntuu aika hienolta”

Ville Vehkalahti
Ville Vehkalahti. Kuva: Markus Korpi-Hallila.

Harmonikkataituri Ville Vehkalahti Laviasta on saanut Nuoren porilaisen palkinnon.

”Nuoreksi porilaiseksi palkitseminen tuntuu aika hienolta. Olen hyvin otettu ja iloinen. Harmonikkaa on kiva soittaa, kun kuuntelijat tulevat siitä iloiseksi”, sanoo Ville Vehkalahti.

Maatilan töitä ja keksintöjä

Vehkalahtien perheellä on maatila, jossa riittää hommia. Villen mielipuuhaa on esimerkiksi traktorilla ajeleminen, eläinten hoitaminen ja tenniksen pelaaminen. Hän myös askarelee ja tekee keksintöjä. Vehkalahti on suunnitellut heidän kahdelle kissalleen ruokakoneen, josta kissat saavat tassulla painamalla ruokaa.

”On tosi hienoa olla porilainen”, Vehkalahti toteaa.

Nuori porilainen on valittu vuodesta 1991 lähtien. Palkinto myönnetään henkilölle tai ryhmälle, joka teoissaan tai toiminnassaan tuo esille kotiseuturakkautta, -ylpeyttä ja -arvostusta sekä korostaa porilaisuutta.

Tänä vuonna Nuoren porilaisen tunnustuksen sai Ville Vehkalahden lisäksi Aleksi Laine. Pori-palkinto myönnettiin Porin teatterin Tuntemattomalle sotilaalle.

    • Vanha ihailijasi,Hely

      Onnea Ville ja kiitos, että annat sisäisen valosi loistaa meille muille. Sydämestäsi tulevalla, valloittavalla hymylläsi riisut aseista kovemmankin luonteen. Kiitos, että olet olemassa!

  • Vanha ihailijasi,Hely

    Kuten huomaat, olen jo vanha, mutta ikuinen ihailijasi. Menee tekstitkin jo kahteen kertaan. Vaikka menisi sataan kertaan, sama ihailu kuitenkin jatkuu. Moi!

Kommentointi ei ole käytössä.