Pyymäen Leipomo Vammalan torikahvilan yrittäjäksi?

Pyymäen Leipomo on halukas ryhtymään Vammalan torikahvilan yrittäjäksi.

Kaupunki haki kahvilayrittäjää aiemmin syksyllä. Haussa oli toimija, joka rakentaisi torille ympärivuotiseen ja säännölliseen toritoimintaan tukeutuvan kahvilarakennuksen sekä sen yhteyteen sijoitettavan esiintymislavan.

Kaupunki vuokraa rakennuksia varten maapohjan rakennusluvasta riippuen esimerkiksi 10+5 vuoden määräajaksi.

Määräaikaan mennessä kaupunki sai kaksi ilmoittautumista kiinnostuneilta tahoilta. Pyymäen Leipomo oli ainoa, joka toimitti hakkeesta vaaditut lisäselvitykset.

Tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi esittää ensi tiistaina kokoontuvalle tekniselle lautakunnalle, että Pyymäen Leipomon kanssa jatketaan neuvotteluja sekä suunnittelua torikahvilan vuokrasopimuksen laatimiseksi.

Vuokrasopimus käsitellään myöhemmin teknisessä lautakunnassa.

  • Nimetön

    Harmi – näin eliminoidaan terve kilpailu. Ei ole pelkoa, että kahvikupillisen saisi eurolla.

  • No ei paha

    ”Harmi – näin eliminoidaan terve kilpailu. Ei ole pelkoa, että kahvikupillisen saisi eurolla.”

    Nyt taitaa maksaa 2 eur ja sis. santsikupin…kalliimpiakin paikkoja nähnyt, toivottavasti pysyy samalla tasolla…

  • Nimetön

    Eihän sitä kahvilaa torille tarvita – onhan Pyymäki jo valmiina torinlaidalla, Hyvät wc- tilatkin valmiina. Lisää terassitilaa vain torinreunalla ja tarjoilu kahvilasta.

  • Nimetön

    Samaa mieltä edellisen kanssa, täysin turha kuvio torikahvila. Lisää terassitilaa vaan Pyymäkeen niin homma hoituu siinä,

  • Javeli

    Surullista,ei mitään omaperäistä .Pyymäki tunnetaan jo ja varmasti tulee olemaan kallista.Minusta ette asiakasta saa .Torikahvila meininkiä tässä haetaan.

  • Nimetön

    Hyvä torikahvila olisi sellainen, että sinne on ns. helppo poiketa. ts. ei mikään hieno, mutta siisti paikka. Kahvilan hintataso pitää olla kohtuullinen.
    Mikäli hintataso on liian korkea niin asiakas välttää sellaisia paikkoja.

  • Nimetön

    Eikä! Pyymäen riistohinnat oletettavasti siis siirtyvät myös torikahvioon..

  • Nimetön

    Toivottavasti työllistää kesäisin nuoria tämä kahvila kuten jäätelökioskikin. Hinnat kyllä pitää olla kohdillaan että asiakkaita riittää. Köyhiä tai ei. Rikkaammat menköön sit varsinaiseen kahvilaan jos niikseen on.

  • Missä torin suunnitelma?

    Mitä ihmettä Tekninen johtaja Kimmo Toukoniemi oikein touhuaa kun suunnitteluun ostetut konsultit vasta tekevät luonnoksia niin kimmopoika se jo on tekemässä sopimuksia???? onko päätös jo tehty? (miksi 20 000€ yleensä pistettiin suunniteluun?)

  • Nimetön

    Kokoajan oon sanonu että tommoset konsultit helvettiin ja äkkiä. Kyllä täältä löytyy osaamista jos vaan otetaan.

  • Nimetön

    Pillarilla vaan tasaseks linjaauto asemalle saakka ja siihen valkonen ruudukko autoja ja kaikkia helv..n rumia koppeja vuorotellen niin hyvä tulee. Niin ja yhteen ruutuun kuuselle läpi, se ajas kesällä sitä vessan virkaa. Enkä ota tästä suunnitelmasta kuin vaikka kymppitonnin.

  • Nimetön

    Juokoon kahvinsa kotona jotka ei haluu maksaa. Huru-ukkojen juorukerhot torikahviloissa pilaa maksavilta asiakkailta kahvituokion. Siirtyköön huru-ukot esson baariin jos sellaista enää on.

  • Takana loistava tulevaisuus

    Shellillä vasta juoru äijät on .Kilpaa uhoovat ”tiedoillaan”

Kommentointi ei ole käytössä.