Aurajärven ja Kiimajärven saunoille löytyi ylläpitäjiä – Kelarannan saunasta kaupunki luopuu

Aurajärven rantasauna sijaitsee entisen Äetsän kunnan alueella.

Sekä Aurajärven että Kiimajärven rantasaunojen mahdollisiksi ylläpitäjiksi on ilmoittautunut alueella toimivia yhdistyksiä. Sen sijaan Kelarantaa kohtaan tällaista kiinnostusta ei ole ilmennyt, joten kaupunki luopuu tästä saunasta. Aurajärven ja Kiimajärven rantasaunat sijaitsevat entisen Äetsän kunnan alueella, Kelaranta puolestaan Suodenniemellä.
Seuraavaksi Sastamalan kaupunki käy neuvottelut rantasaunojen sopimusehdoista ylläpidosta kiinnostuneiden yhdistysten kanssa. Neuvotteluissa määritellään rantasaunoista perittävä vuokra sekä ylläpitoon liittyvät velvoitteet ja vastuut. Kaupungilla on jo vastaavanlaiset sopimukset Suodenniemen Putajan ja Lahdenperän rantasaunoista.
Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta päätti talousarvioesityksen käsittelyn yhteydessä, että Kiimajärven, Aurajärven ja Kelarannan rantasaunoista luovutaan, mikäli niiden ylläpitäjäksi ei löydetä alueella toimivaa yhdistystä.

  • Nimetön

    Juurihan ilmoitettiin että nämä kaikki suljetaan? Mitä ne virkamiehet oikein touhuaa!? Kai Suodenniemi -toimikunta alkaa ylläpitämään Kelarantaa jos ei kukaan muu? Koska tällainen kysely on suoritettu ja missä, keneltä on kyselty? Taas ihan pimeää hommaa..!

  • Karlsteen

    Suodenniemi-seuran toiminta kattaa koko entisen Suodenniemen alueen. Ei se voi palvella yksinomaan Kelarantaa. Joku muu ratkaisu pitää löytää.

  • Nimetön

    Perustakaa kalastusseura joka ylläpitää ja vuokraa sitä keräämillään jäsenmaksuilla 😀

Kommentointi ei ole käytössä.