Pertti Hakanen Keskustan Pirkanmaan piirin johtoon

Pertti Hakanen kiitteli puolueensa puheenjohtajaa Juha Sipilää käynnistä Sastamalassa viime heinäkuussa.

Maatalousyrittäjä Pertti Hakanen Sastamalasta valittiin Suomen Keskustan Pirkanmaan piirin uudeksi puheenjohtajaksi lauantaina. Tampereella koolla ollut piirin syyskokous valitsi Hakasen tehtävään yksimielisesti.
Markku Vuorensola ilmoitti jättäytyvänsä pois puheenjohtajan tehtävistä. Hakaselle ei tullut kokouksessa vastaehdokkaita.
Pertti Hakanen on myös piirin esitys puoluevaltuuston uudeksi puheenjohtajaksi. Hakanen on toiminut puoluevaltuuston varapuheenjohtajana jo viime kauden ja on ainoa nykyisistä puheenjohtajista, joka on ehdolla uuteen valtuuston puheenjohtajistoon.

      • Nimetön

        Sastamalasta ei mene yksikään uimahallin rakentamista vastustava ehdokas seuraavaan eduskuntaan, Hakasen ja Satosen pitää alkaa pikapuoliin takinkääntötalkoisiin jos mielii mukaan kisaan.

      • Nimetön

        Aivan oikein, se on Sastamalan valtuusto joka siihen ottaa kantaa.
        Vaikea on seepran päästä raidoistaan.

      • Nimetön

        Pöh! Kukaan ei äänestä ketään niin vastuutonta joka tällaisessa taloudellisessa tilanteessa kannattaa rahojen laittamista uimahalliin! Lakatkaa jo jankuttamasta siitä!

  • tuntematon

    pitäis ensin tehdä niinkuin yhdessä on päätetty , eikä aina oma etu päälimmäisenä . en luota!

  • Nimetön

    Eduskunta ei ota kantaa uimahalliin, mutta täälläpäin äänestäjät ottavat seuraavissa eduskuntavaaleissa. Uimahalliasian kanssa on tupeksittu jo niin pitkää ja vedetty välistä, että jatkossa kansa äänestää uimahallin eteen toimivaa henkilöä (paitsi tietysti joku änkyrä kepulainen). Jos Hakanen ottaa huomioon ajoissa tämän tosiasian, niin kannatus kyllä kasvaa. Laita Pertti asia korvan taakse!!

  • Karlsteen

    Keskusta pettää aina! Sen pitäisi jokaisen suomalaisen tietää.

Kommentointi ei ole käytössä.