Peltinen varastohalli tuhoutui palossa Vammalassa

Useita pelastuslaitoksen yksiköitä oli sammuttamassa peltihallin paloa Vammalassa Erhonkadulla sunnuntain vastaisena yönä. Palo oli vaarassa levitä läheisen tiilirakennuksen päätyyn.

Sastamalan Vammalassa Erhonkadulla paloi kylmä peltihalli sunnuntain vastaisena yönä.

Tulipalo oli vaarassa levitä läheiseen tiilirakennukseen. Vammalan yksikön saapuessa rakennuksen päädystä oli pari ikkunaa särkynyt. Asuintaloja ei ollut vaarassa eikä henkilövahinkoja aiheutunut.

Eristämätön, peltirakenteinen halli tuhoutui palossa purkukuntoon myös pystyyn jääneiltä osin. Rakennus oli kooltaan noin 700 neliötä.

Syttymissyystä ei ole tietoa. Peltihalli oli lähes tyhjillään, eikä siellä tiettävästi ollut mitään erityistä säilytyksessä. Viimeksi varastoon oli pelastuslaitoksen tietojen mukaan tuotu jonkinlainen mainoshyllykkö. Pahiten halli oli palanut yhdestä kulmasta ja myös kattopalkit olivat syttyneet.

Palokunta sai hälytyksen kello 23.08. Sammutustyöt jatkuivat myöhään yöhön.

LUE MYÖS: 

  • Nimetön

    Eihän tuossa ole vaihtoehtoja kuin tuhopoltto! Peltinen varastorakennus asfaltoidulla pihalla kaukana kaikesta, miten muuten olisi voinut syttyä? Pyhästä hengestä?

    • Maaseutulainen

      Vai että kaukana kaikesta…Jos yhtään tunnet Vammalaa niin ei todellakaan ollut kaukana kaikesta.Pari sataa metriä Sylvään Koulusta.

Kommentointi ei ole käytössä.