”Haalarit päälle ja hallin puolelle”

Huittisten vuoden yritykseksi on valittu Kuorma-autokorjaamo Mäkelä.
Yritys on suuntautunut raskaan kaluston korjaukseen ja huoltoon sekä varaosien myyntiin.

Kuorma-autokorjaamon historia juontaa juurensa pitkälle, sillä tällä hetkellä toimitusjohtajana toimivan Juha-Pekka Mäkelän isoisoisä toimi seppänä Huittisten Suttilassa.
Autojen yleistyessä yrityksen toiminta laajeni myös niiden korjaamiseen ja Mäkelän isä keskittyi erityisesti kuorma-autojen huoltamiseen.
Nykyisiin tiloihinsa Jokilevolle yritys muutti vuonna 2005.
”Tällä hetkellä yritykselle kuuluu ihan hyvää. Meillä on ollut hyvin töitä, vaikka maailmalta kuuluu kaikenlaista negatiivista”, Juha-Pekka toteaa tyytyväisenä.
Yrityksen korjaamotiloja on vastikään laajennettu lähes puolella. Tällä hetkellä käynnissä on varaosamyymälän ja -varaston laajennus.

Kuorma-autokorjaamo Mäkelän liikevaihto on ollut jatkuvasti kasvusuuntainen, lähennellen viime vuonna kahta miljoonaa euroa.
Yrityksessä työskentelee Juha-Pekan ja hänen isänsä lisäksi kuusi työntekijää.
Kuorma-autokorjaamo Mäkelän pääasiallinen asiakaskunta on noin 50 kilometrin säteeltä, mutta asiakkaita käy myös ympäri Suomea.

Juha-Pekka on kulkenut isänsä mukana kuorma-autokorjaamolla jo pienestä pojasta asti.
”Ehkä jossain vaiheessa oli muitakin suunnitelmia, mutta tämä vei voiton ja olen ollut tyytyväinen valinnasta”, mies kertoo.
Yrittäminen on haukannut viimeisen vuosien aikana 36-vuotiaan miehen elämästä leijonanosan, mutta Juha-Pekka ei ole siitä pahoillaan.
”Ala on siitä hieno, että tässä saa jotain kuntoon ja korjattua. Jos saa vielä tyytyväisen asiakkaan, niin se tuo suurinta mielihyvää”, hän pohtii.

Juha-Pekka on ollut mukana myös Nuorten Yrittäjien toiminnassa.

Huittisten Yrittäjillä uusi puheenjohtaja

Huittisten Yrittäjien puheenjohtaja on vaihtunut. Uusi puheenjohtaja on Mika Stenfors.

Kommentointi ei ole käytössä.