Lauttakylän Putkityö Brunnila Oy on Huittisten Vuoden Yrittäjä

Huittisten Vuoden Yrittäjäksi on valittu LVI-töitä tekevä Lauttakylän Putkityö Brunnila Oy.
Huittisten Yrittäjät perustelevat valintaa 60 vuotta kestäneellä luotettavalla ja asiantuntevalla palvelulla. Yrittäjien mukaan Lauttakylän Putkityöllä on laaja Huittisten paikallistuntemus LVI-kohteissa ja se toimii monen niin suuren kuin pienen huittislaisen yrityksen yhteistyökumppanina. Perusteissa painaa myös yrityksen vahva perhekeskeisyys, perheen molemmat tyttäret ovat mukana yrityksen toiminnassa.

 
Kari Brunnila on työskennellyt Lauttakylän Putkityössä 45 vuotta, yrittäjäksi hän siirtyi vaimonsa Paulan kanssa 17 vuotta sitten. Sitä ennen yritystä luotsasivat Karin vanhemmat.
”60 vuotta on säilytty tässä piirissä ja liike on ollut koko ajan Huittisissa. Töitä olisi varmaan ollut enemmänkin maailmalla, mutta olen aina tykännyt, että minun leipäni on täällä”, Kari Brunnila sanoo.
Yrityksessä työskentelee 10 henkilöä.

 
Valinta Vuoden Yrittäjäksi tuntuu Kari Brunnilasta hienolta.
”Kun isä teki tätä hommaa, se oli vielä huomattavasti rankempaa, joten miksei tämä tavallaan olisi voinut kuulua hänelle. Tämä lämmittää suuresti. On hieno jatkaa tässä yhteisössä, näiden yrittäjien ja ihmisten parissa, kun saa tällaista tunnustusta”, hän toteaa.

Lue lisää Alueviestistä 2.11.

Paula ja Kari Brunnila siirtyivät Lauttakylän Purkityön yrittäjiksi

Paula ja Kari Brunnila ovat toimineet Lauttakylän Putkityön yrittäjinä 17 vuotta.

 

7 vastausta artikkeliin “Lauttakylän Putkityö Brunnila Oy on Huittisten Vuoden Yrittäjä”

 1. onnittelut

  Onnea Huittisten vuoden yrittäjälle (Kari&Paula&työyhteisö) ,,, hienoa että palkitaan pitkän linjan yrittäjiä, jotka itse ovat ajatelleet myös tulevaisuutta kasvattamalla pikku hiljaa jatkajia omassa porukasta ,,, todella hieno valinta!

 2. Nimetön

  Kerrankin Paula melkein sanaton? Karille vain vinkkinä millä eukon saa hiljaiseksi 😉 Onnittelut palkinnosta

  • Nimetön

   Hyvähän se on että joku pitää vähän ”jöötä” yrittäjien elämässä. Tanssimaanhan pitää aina olla aikaa!!! onnittelut vuosien työstä

 3. Pasi

  Hieno nähdä kun yrittäjä on oikeasti herkistynyt palkinnosta. Onnea!

 4. Eno porukoineen Harjavallasta

  Onnea Paula ja Kari! Hienoa kuulla, että olette vuoden 2016 yrittäjät Huittisissa!! Onnea koko perheyhteisölle yhteiseen hiileen puhaltamisesta. Kiva oli katsella video, joka herkisti teidät ja meidätkin.