Talonvaltaus Sastamalassa – Janne Kataja ja Aku Hirviniemi Oivapajan kiinteistön omistajiksi

Televisiosta tuttujen huumorimiesten Janne Katajan ja Aku Hirviniemen osaomistama Talonvaltaajat Oy on vallannut talon Sastamalasta. Ei kuitenkaan ihan kirjaimellisesti.

”Kyseessä oli ihan tavallinen osakekauppa. Kiinteistössä toimii Oivapaja, joka tarjoaa palveluja työ- ja päivätoimintaa erityistä tukea tarvitseville ihmisille”, miehet valottavat.

Oivapaja sijaitsee Puistokadulla Vammalan keskustassa. Katajan mukaan Talonvaltaajat vakuutti sekä kiinteistön sijainti että Oivapaja toimijana.

”Olemme etsineet syksyn aikana aktiivisesti kiinteistösalkkuumme myös tämän alan kohteita. On mukavaa, että kiinteistöissämme tarjotaan laajasti eri palveluja.”

Viiala, Pieksämäki, Sastamala, Riihimäki. Mikä näitä sitten yhdistää?

”Mukavat kauppakumppanit ovat ykkösasia. Kaupat perustuvat luottamukseen ja henkilökemioidenkin tulee kohdata”, Kataja analysoi.

Yritys aikoo jatkaa aktiivista toimintaansa kiinteistöjen parissa.

”Haluamme kehittää toimintoja ja tuoda omaa vahvaa markkinoinnillista osaamista kiinteistömaailmaan. Nykyinen kiinteistömarkkina kaipaa uusia ajatuksia ja niitä haemme jatkuvasti”, Aku Hirviniemi toteaa.

Nettisivujensa mukaan Talonvaltajaat Oy on ketterä kiinteistösijoitusyhtiö, joka myy, vuokraa, ostaa sekä välittää mielenkiintoisia toimitila-, varasto- ja asuinrakennuksia. Katajan ja Hirviniemen lisäksi omistajiin kuuluvat Sami Yli-Huumo, Juha Viirimäki ja Henri Pekonen.

 

  • sanna33

    oliskos tänne huittisiin kanssa mahdollista kehittää teidän jotain kivaa katja ja hirvirviniemi olis jotain piristystä tämäkin paikka kunta tarvisi..ja täällä on paljon vähemmän nykynuorisolle aktiviteettiä kuin siellä vammalassa on vaikka mitä kivaa jo…

  • Sahan Jussi

    Oli uutinen sitten hyvä, taikka vähä vähemmän hyvä, tämä uutinen siis kuuluu tuohon ensimmäiseen ehdottomasti, niin, pitää jokatapauksessa olla sen verran takatukkaa, että nimellä huudellaan, sano! 🙂

  • Nimetön

    Voi hyvänen aika kun ei mikään kelpaa. Eikö se ole hyvä kun fiksut ihmiset edes sijoitusmielessä panostavat tänne periferiaan?

Kommentointi ei ole käytössä.